Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτο e-Επιχειρείν προχωρά δυναμικά η Aegis Hotels & Resorts

Στο e-Επιχειρείν προχωρά δυναμικά η Aegis Hotels & Resorts

Η Aegis Hotels & Resorts, στο πλαίσιο των υπηρεσιών μάνατζμεντ που προσφέρει σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, προχωρά δυναμικά στο e-επιχειρείν μέσω της συνεργασίας της με την Ahead RM Α.Ε. […]

Η Aegis Hotels & Resorts, στο πλαίσιο των υπηρεσιών μάνατζμεντ που προσφέρει σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις, προχωρά δυναμικά στο e-επιχειρείν μέσω της συνεργασίας της με την Ahead RM Α.Ε. για<...>την αποκλειστική διαχείρηση του ηλεκτρονικού συστήματος Entrada στην Ελλάδα. Αυτή η δυνατότητα αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας για την προώθηση των πωλήσεων απευθύνεται στα ποιοτικά ξενοδοχεία και καταλύματα όλων των κατηγοριών σε όλη την Ελλάδα.

Η Entrada είναι ένα Online Central Reservation & Distribution Channel Management System, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα, travel agents, tour operators και αλυσίδες ξενοδοχείων να διανέμουν διεθνώς το ξενοδοχειακό προϊόν μέσα από ένα online σύστημα κρατήσεων, ταυτόχρονα, σε GDS, Affiliate websites, Corporate sites, Call centers, e-Tour Operators και Traditional channels.

Το σύστημα έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τα OTA (Open Travel Alliances) και XML (Extensible Markup Language) στάνταρς, που έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται πολύ εύκολα είτε με συστήματα που χρησιμοποιούν τα ίδια στάνταρς, είτε και με άλλα σύγχρονα συστήματα. Στόχος είναι να διευκολυνθεί η ανάπτυξη και επέκταση της αλυσίδας των δικτυακών πωλήσεων μέσω του σύγχρονου αυτού δικτύου διανομής.

Η διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος πραγματοποιείται από την Aegis Hotels & Resorts μέσω της Entrada, με τη διαχείριση συμβολαίων, τιμών, κρατήσεων, προσφορών και διαθεσιμότητας ξενοδοχείων, ανεξαρτήτως μεγέθους και star rating, πάντα σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο.

Μια ακόμα μορφή διανομής είναι η παροχή άδειας χρήσης της Entrada σε αλυσίδες ξενοδοχείων, travel agents και tour operators. Σκοπός είναι να διαθέτουν τόσο τα δικά τους, ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, όσο και άλλων ταξιδιωτικών γραφείων, στους τουρίστες-καταναλωτές. Η διαδικασία διαχείρισης γίνεται μέσω μόνο ενός συστήματος γρηγορότερα, ευκολότερα και σε real time, καθώς το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα για αλλαγές που συμβαίνουν, όπως, για παράδειγμα, στη διαθεσιμότητα, σε προσφορές, σε ειδικές τιμές και σε άλλα.

Οι κάτοχοι της άδειας της Entrada έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να ομαδοποιούν τα προϊόντα τους ανά κατηγορίες, όπως family, traditional, conference, spa, golf κ.λπ., καθώς και να τα προβάλουν μέσα από εξειδικευμένα κανάλια διανομής πληροφοριών. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων, καθώς αυτά φτάνουν στον ενδιαφερόμενο άμεσα, μέσα από κανάλια επικοινωνίας όπως Business to Business και Business to Customer.

H Aegis Hotels & Resorts, με τη συμφωνία αυτή, επιβεβαιώνει τη σημασία που αποδίδει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας και επιτυγχάνει σημαντική αύξηση των on line πωλήσεων των πελατών της, καθώς είναι σε θέση να διαθέτει και να διαχειρίζεται τα οργανωμένα πακέτα μέσα από ένα μόνο σύστημα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024