Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣτον χώρο των ηλεκτρονικών κρατήσεων και το Travel For All
Travel For All

Στον χώρο των ηλεκτρονικών κρατήσεων και το Travel For All

Ξεχωριστού ενδιαφέροντος και σημασίας είναι η συνεργασία που ξεκίνησε το Travel For All με το Octopus Travel, στον τομέα των ηλεκτρονικών κρατήσεων. Ο Δικτυακός τόπος του Travel For All με […]

Ξεχωριστού ενδιαφέροντος και σημασίας είναι η συνεργασία που ξεκίνησε το Travel For All με το Octopus Travel, στον τομέα των ηλεκτρονικών κρατήσεων. Ο Δικτυακός τόπος του Travel For All με πλήθος πακέτων διακοπών, προσφέρει στους επισκέπτες του<...>μια ακόμη υπηρεσία μέσα από τη συνεργασία του με το Octopus Travel.

Τώρα πια ακόμη και η κράτηση ξενοδοχείου σ’ οποιοδήποτε προορισμό απέχει ένα κλικ από τον ενημερωμένο και πρωτοπόρο επισκέπτη του site. Το Octopus Travel εξειδικεύεται στις κρατήσεις ξενοδοχείων σε 121 χώρες στον κόσμο, δίνοντας αξιόπιστες on – line περιγραφές χωρίς κρυμμένες χρεώσεις και επιπρόσθετους φόρους.

Το Travel For All, το οποίο ξεκίνησε το 2000, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να εργάζεται για την παροχή όλων των δυνατών διευκολύνσεων στον επισκέπτη της ιστοσελίδας του, που αναζητά τις πιο συμφέρουσες και οργανωμένες διακοπές αναθέτοντας την αποστολή αυτή σε επαγγελματίες του χώρου που εγγυώνται ξένοιαστες και ξεκούραστες διακοπές.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024