Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία της Euroxenia με την AA & Partners
Στρατηγική συνεργασία με μεγάλες προοπτικές στον τουριστικό τομέα

Συνεργασία της Euroxenia με την AA & Partners

Ο τουριστικός κλάδος γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απαιτώντας υψηλότερα επίπεδα επαγγελματισμού, τεχνογνωσίας, αλλά και συνεργειών. Τη νέα αυτή πραγματικότητα αντελήφθησαν έγκαιρα δύο κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε συμπληρωματικά, αλλά εξειδικευμένα αντικείμενα […]

Ο τουριστικός κλάδος γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απαιτώντας υψηλότερα επίπεδα επαγγελματισμού, τεχνογνωσίας, αλλά και συνεργειών. Τη νέα αυτή πραγματικότητα αντελήφθησαν έγκαιρα δύο κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε συμπληρωματικά, αλλά<...> εξειδικευμένα αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την ξενοδοχειακή-τουριστική βιομηχανία.

Οι εταιρείες Euroxenia και AA & Partners, προχώρησαν σε στρατηγική συνεργασία ενοποίησης των συμπληρωματικών προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν, δημιουργώντας μια ισχυρή πλατφόρμα τεχνογνωσίας σε θέματα Hotel Managment, Hospitality & Tourism Training, HR Services, Psychometric Assessment, Performance Improvement, Project Management, Sales & E-Sales και General Hospitality & Tourism Consulting.

Τα πρώτα βήματα αυτής της συνεργασίας επικεντρώνονται σε κοινές συμμετοχές σε τουριστικές εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, σε αμοιβαία προώθηση των ενοποιημένων πλέον υπηρεσιών τους, την παρουσία σε εθνικό επίπεδο με την κοινή χρήση γραφειακών εγκαταστάσεων σε κομβικά σημεία ανά την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο) και την αξιοποίηση του πελατολογίου των δύο εταιρειών με την προώθηση των αντίστοιχων προϊόντων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024