Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤέσσερα Red dot Communication design Awards 2015 για τη Linakis digital
Τεχνολογία

Τέσσερα Red dot Communication design Awards 2015 για τη Linakis digital

Η Linakis digital θα δει τα βραβευμένα έργα της στο συλλεκτική Ετήσια έκδοση των βραβείων: Red dot Yearbook και app με ένα ειδικό αφιέρωμα/designer portrait. Ταυτόχρονα τα έργα της θα παρουσιαστούν στη διεθνώς καθιερωμένη Έκθεση Design on Stage, στο E-Werk στο Βερολίνο.

Τέσσερα Red Dot βραβεία απέσπασε η Linakis digital στα φετινά Red Dot Awards, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στο Βερολίνο. Ο εντυπωσιακός αριθμός βραβείων, από μία ελληνική εταιρεία, στο μεγαλύτερο θεσμό βραβείων design παγκοσμίως, απονεμήθηκε για έργα της σε digital και print.Τα βραβευμένα έργα αφορούν σε infographics για τον ΣΕΤΕ, website design για το Homo Travellus και για την ανατρεπτική έντυπη δουλειά της για το Roboparty με τη μορφή προσκλήσεων και μπροσούρων.

Σημαντική θέση ανάμεσα στις 4 βραβευμένες δουλειές της εταιρείας έχει η interactive παρουσίαση που δημιουργήθηκε για τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Το βραβείο αυτό κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς επικοινωνεί διεθνώς τη σημασία του τουρισμού, ως τον σημαντικότερο πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΕΤΕ επιθυμούσε να επικοινωνήσει την προσφορά του τουρισμού στην ελληνική κοινωνία με σκοπό να αναδείξει το έργο του ως θεσμικό εταίρο, τόσο εντός, όσο και εκτός των τοιχών. Η Linakis digital ανταποκρίθηκε σχεδιάζοντας μία βιωματική interactive παρουσίαση στο site του Συνδέσμου με στοιχεία και αριθμούς από την ετήσια έκθεση στοιχείων, που τεκμηριώνουν την τεράστια σημασία του τουρισμού για τη χώρα μας. Η ιδέα ήταν ένα ξεδίπλωμα αριθμών πάνω στην δαντελωτή ελληνική ακτογραμμή, ένα από τα ειδοποιά χαρακτηριστικά της χώρας. Το έργο: Trip along the Greek coastline, βραβευμένο και με ΕΒΓΕ έπαινο, προσκαλεί το χρήστη να ξεδιπλώσει τα στοιχεία αυτά, ταξιδεύοντας στα σύνορα της Ελλάδας, πάνω σε ένα χάρτη με πραγματικές, υπό κλίμακα, αναλογίες και τοποθεσίες.

Τα άλλα τρία Red Dot awards απονεμήθηκαν στη Linakis digital για το ήδη βραβευμένο με Ermis design και Ermis digital awards website για το boutique travel agenacy Homo travellus και για την ιδιαίτερα δημιουργική προσέγγιση των προσκλήσεων και μπροσούρων του Roboparty.


Η Linakis digital θα δει τα βραβευμένα έργα της στο συλλεκτική ετήσια έκδοση των βραβείων: Red dot Yearbook και app με ένα ειδικό αφιέρωμα/designer portrait. Ταυτόχρονα τα έργα της θα παρουσιαστούν στη διεθνώς καθιερωμένη Έκθεση Design on Stage, στο E-Werk στο Βερολίνο. Παράλληλα, η έκθεση θα πραγματοποιήσει μία παγκόσμια περιοδεία σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης και Ασίας, ξεκινώντας για πρώτη φορά από το Museum fur Kommunikation Berlin.

Η Linakis Digital πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων έργων για το Internet, εστιάζοντας σε state-of-the-art online υπηρεσίες από το σχεδιασμό και το creative design μέχρι το development και το digital marketing. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία αποτελεί ταυτόχρονα εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της πλατφόρμας Sitecore CMS, που έχει εφαρμοστεί σε ορισμένα από τα πλέον προηγμένα ελληνικά websites.

Μέσα στο 2014-2015 η Linakis digital έχει αποσπάσει 16 κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές διακρίσεις για το design και το digital.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024