Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTo Travel Daily News επεκτείνεται στην Ασία
Το νέο site ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου από τη Bangkok της Ταϊλάνδης

To Travel Daily News επεκτείνεται στην Ασία

Το Travel Daily News ξεκίνησε την ασιατική του έκδοση με το όνομα 'TravelDailyNews Asia – Pacific', στη διεύθυνση traveldailynews.asia. Το περιεχόμενο των ειδήσεών του εστιάζει στην περιοχή της Ασίας, ενημερώνοντας τους επαγγελματίες όλου του κόσμου για τις τοπικές εξελίξεις.

Μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης συνεχούς πορείας στο χώρο της τουριστικής ενημέρωσης, το Travel Daily News, αναγνωρίζοντας την τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού ξεκίνησε την ασιατική του έκδοση με το όνομα “TravelDailyNews Asia – Pacific”, στη διεύθυνση www.traveldailynews.asia.

Το νέο site ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου από τη Bangkok της Ταϊλάνδης όπου και βρίσκεται ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, διευθυντής Σύνταξης και ιδρυτής των TravelDailyNews, ο οποίος θα κινείται συνεχώς μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Ήδη, πριν καν συμπληρώσει τον πρώτο μήνα λειτουργίας του, το TravelDailyNews Asia – Pacific τράβηξε το ενδιαφέρον του παγκόσμιου αναγνωστικού κοινού και έδειξε ξεκάθαρα τις δυνατότητες που έχει αυτή η τουριστικά αναπτυσσόμενη περιοχή.

Προς το παρόν, έχει μόνιμο συνεργάτη στη Bangkok τον καταξιωμένο τουριστικό δημοσιογράφο κ. Luc Citrinot και στο Πεκίνο τον κ. Ligang Fu. Η τεχνολογική υποστήριξη του κόμβου γίνεται από την Ελλάδα, αλλά όλη η επεξεργασία των ειδήσεων, στηλών, συνεντεύξεων κ.λπ. γίνεται τοπικά στην Ασία, γεγονός που δίνει στο TravelDailyNews Asia – Pacific ξεχωριστή θέση στην τουριστική αγορά της περιοχής. Το περιεχόμενο των ειδήσεών του είναι, φυσικά, διαφορετικό από των υπολοίπων TravelDailyNews, εστιάζοντας στην περιοχή της Ασίας και ενημερώνοντας τους επαγγελματίες όλου του κόσμου για τις τοπικές εξελίξεις.

“Αποφασίσαμε να κάνουμε την κίνησή μας στην Ασία, γιατί πιστεύουμε ότι παρότι η δυναμική αυτή τουριστική αγορά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα, υπήρχε κενό στην ενημέρωση. Παράλληλα, υπάρχει πολύ μεγάλη προοπτική για δημιουργία συνεργασιών μεταξύ της Ασίας και του υπόλοιπου κόσμου. Πιστεύουμε ότι θα συμβάλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας στην περιοχή. Το TravelDailyNews Asia – Pacific θα αποτελέσει το όχημα για να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες συνεργασίας και μεταξύ της Ελλάδας και της Ασίας όπως παρουσίαση της χώρας μας, workshops κ.λπ.”, δήλωσε ο κ. Κουμέλης.

Ο κ. Luc Citrinot, αρχισυντάκης του TravelDailyNews Asia – Pacific πρόσθεσε: “Γνωρίζουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, αλλά πιστεύουμε ότι το Travel Daily News Asia – Pacific θα δώσει μια διαφορετική άποψη για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα συμβάλει στην ενημέρωση των επαγγελματιών του τουρισμού για το συμβαίνει στις αγορές της Ασίας και Ειρηνικού”.

Σημειώνεται ότι το TravelDailyNews Asia-Pacific ξεκίνησε με ένα αρχείο περισσότερων από 12.000 ειδήσεων, που παράχθηκε από το TravelDailyNews International, το οποίο εδώ και 13 χρόνια παρακολουθεί από κοντά την τουριστική αγορά της Ασίας και του Ειρηνικού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024