Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΞεκίνησε να λειτουργεί το LastMinute.Gr

Ξεκίνησε να λειτουργεί το LastMinute.Gr

Μετά από προετοιμασία δύο περίπου ετών η εταιρία LastMinute.Gr, μέλος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, παρουσίασε στην ελληνικά αγορά το δικτυακό τόπο LastMinute.Gr. Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με μια […]

Μετά από προετοιμασία δύο περίπου ετών η εταιρία LastMinute.Gr<.>, μέλος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, παρουσίασε<…> στην ελληνικά αγορά το δικτυακό τόπο LastMinute.Gr.

Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με μια μοναδική, ιδιαίτερα για την Ελλάδα, φιλοσοφία και στρατηγική. Με μόνο άξονα δράσης τον τουρισμό δεν λειτουργεί σε καμία περίπτωση και δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο. Δρα αποκλειστικά ως διαμεσολαβητής μεταξύ του τουριστικού παραγωγού, και του εν δυνάμει τουριστικού καταναλωτή. Λειτουργεί ως ενδιάμεσος σταθμός στην παροχή των τουριστικών προϊόντων που αναφέρονται στην Ελλάδα, χωρίς όμως να διαφοροποιείται η τιμή.

Ο ίδιος ο ξενοδόχος διαχειρίζεται την προσφορά του χωρίς την μεσολάβηση κανενός. Η προσφορά καταλύματος υποστηρίζεται από παροχή πολυδύναμης μεταφοράς σε πραγματικό χρόνο.

Συμπληρωματικά προσφέρονται, επίσης, ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών προς την Ελλάδα, από συνεργάτες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης. Πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλες οι υπηρεσίες όπως συνοπτικά αναφέρονται, υποστηρίζονται από την ύπαρξη αντιστοίχων γραφείων εξυπηρέτησης πελατών, στην αντίστοιχη χώρα αναχώρησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024