Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΠολυετής συνεργασία της Sabre με το Google Cloud στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών
Τεχνολογία

Πολυετής συνεργασία της Sabre με το Google Cloud στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών

Η Sabre επιλέγει το Google Cloud ως προτιμώμενο πάροχό της στο cloud για να επιταχύνει τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Η πλατφόρμα Google Cloud ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της με την Sabre Corporation για να βοηθήσει στην ψηφιακή μετατροπή της εμπειρίας του ταξιδιώτη και να συνδημιουργήσει το μέλλον των ταξιδιών.

Η Saber, η οποία ξεκίνησε το 1960, έφερε την επανάσταση στην ταξιδιωτική αγορά με το πρώτο ημιαυτόματο σύστημα κρατήσεων πτήσεων στην τουριστική βιομηχανία. Από τότε, η εταιρεία εξελίχθηκε σε μια ευρεία τεχνολογική πλατφόρμα, που διαχειρίζεται περισσότερα από 260 δισ. δολ. σε διεθνείς ταξιδιωτικές δαπάνες ετησίως, υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών παρόχων, όπως αεροπορικές εταιρείες, ξενοδόχους, πρακτορεία, εταιρείες σύγκρισης τιμών ταξιδίων ή πτήσεων πολλά άλλα. Η δεκαετής στρατηγική συνεργασία μεταξύ Google και Sabre θα επιτρέψει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να βελτιώσουν την επιχειρησιακή τους ευελιξία, αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες και δημιουργώντας μια νέα αγορά για τους πελάτες αεροπορικών εταιρειών, φιλοξενίας και πρακτορείων ταξιδίων.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη των δύο εταιρειών θα εργαστούν μαζί πάνω τρεις βασικές πρωτοβουλίες:

  • Βελτίωση της τεχνολογικής ικανότητας του Saber: Η Sabre θα ξεκινήσει τη διαδικασία της μετεγκατάστασης της υποδομής του IT στις υπηρεσίες Google Cloud. Η εταιρική αυτή σχέση θα παρέχει στη Sabre προηγμένη υποστήριξη και μεγαλύτερη ευελιξία για την επίτευξη των τεχνολογικών στόχων της.
  • Χρήση των εργαλείων του Google Cloud για την ενίσχυση και βελτιστοποίηση των ταξιδιών: Τα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων του Google Cloud θα επιτρέψουν στη Sabre να βελτιώσει τις δυνατότητες των σημερινών και των μελλοντικών της προϊόντων. Επίσης, θα παράσχουν στην Sabre πληροφορίες για να τη βοηθήσουν να βελτιώσει την επιχειρησιακή της απόδοση, να δημιουργήσει και να βελτιστοποιήσει τις ταξιδιωτικές επιλογές, βελτιώνοντας τόσο την εμπιστοσύνη όσο και τα έσοδα για τους πελάτες της.
  • Δημιουργία ενός ευρύτερου πλαισίου καινοτομίας: Οι δύο εταιρείες έχουν ευθυγραμμιστεί για ένα πλαίσιο που αξιοποιεί τα ταλέντα και τα στοιχεία και των δύο εταιρειών για να οραματιστούν, να αναπτύξουν και να εξελίξουν μελλοντικές ικανότητες, που θα προωθήσουν το ταξιδιωτικό “οικοσύστημα”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024