Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαΣυνεργασία Amadeus – Worldpay για μεγαλύτερη απλοποίηση των ταξιδιωτικών πληρωμών
Τεχνολογία

Συνεργασία Amadeus – Worldpay για μεγαλύτερη απλοποίηση των ταξιδιωτικών πληρωμών

Οι πελάτες της Amadeus θα είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερες επιλογές πληρωμής στους ταξιδιώτες, ενισχύοντας κατά συνέπεια την εμπειρία τους, αφού πλέον θα μπορούν να δέχονται περισσότερες πληρωμές σε περισσότερες χώρες και διαφορετικά νομίσματα, μέσα από την ευρεία γκάμα λύσεων πληρωμής της Worldpay.

Η Amadeus και η Worldpay, κορυφαία εταιρεία στην επεξεργασία πληρωμών, το risk management και τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, ανακοίνωσαν στο 8ο ετήσιο Airline & Travel Payments Summit (ATPS), μια παγκόσμια συμφωνία που θα ενσωματώσει την ευρεία γκάμα υπηρεσίων πληρωμής της Worldpay στο Amadeus Payment Platform (APP).

Οι πελάτες της Amadeus θα είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερες επιλογές πληρωμής στους ταξιδιώτες, ενισχύοντας κατά συνέπεια την εμπειρία τους, αφού πλέον θα μπορούν να δέχονται περισσότερες πληρωμές σε περισσότερες χώρες και διαφορετικά νομίσματα, μέσα από την ευρεία γκάμα λύσεων πληρωμής της Worldpay.

Με τη διαδικασία εξουσιοδότησης να έχει ενσωματωθεί στη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων και πωλήσεων, το Amadeus Payment Platform διασφαλίζει μια ταχεία και εύκολη διαδικασία πληρωμής σε όλους τους χρήστες του. Επιπλέον, οι βελτιωμένες πληροφορίες συναλλαγών διευκολύνουν την τακτοποίηση πληρωμών.

Το APP προσφέρει επίσης εξατομικευμένες ταξιδιωτικές λειτουργίες που παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών τόσο στους ταξιδιώτες, όσο και στους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Μια μοναδική σύνδεση στο APP εγγυάται πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών πληρωμής, εξορθολογίζοντας την διαδικασία πληρωμής, αφού  απαλείφει ταυτόχρονα την ανάγκη για ενσωμάτωση επιπλέον παρόχων υπηρεσιών πληρωμής.

Η κα Celia Pereiro, επικεφαλής του Τμήματος Travel Payments της Amadeus σχολίασε: “Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληρωμής σε όλη την Ευρώπη. Η Worldpay θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους την δυνατότητα να προσφέρουν μια απλοποιημένη εμπειρία πληρωμής στους ταξιδιώτες. Είμαστε σίγουροι ότι ολοένα και περισσότεροι πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών θα αναγνωρίσουν την αξία του APP και θα ανακαλύψουν μια τεράστια, αυξανόμενη γκάμα εναλλακτικών τρόπων πληρωμής”.

Η Amadeus και η Worldpay συνεργάζονται επίσης για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών πληρωμής, την ενίσχυση της καταναλωτικής εμπειρίας και τη μεγιστοποίηση της αποδοχής συναλλαγών.

“Η ταξιδιωτική βιομηχανία είναι παγκόσμια από τη φύση της και οι πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών θα έπρεπε να έχουν στη διάθεσή τους τις κατάλληλες επιλογές πληρωμής για να ταιριάξουν σε αυτό το παγκόσμιο πλαίσιο”, δήλωσε ο Kevin Dallas, Chief Product & Marketing Officer του Τμήματος eCommerce της Worldpay. “Οι αναδυόμενες αγορές αντιπροσωπεύουν μια τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης για την Amadeus. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε μια εξορθολογισμένη διασικασία πληρωμής στα μέτρα της μεγάλης πελατειακής βάσης της Amadeus. Το portfolio της εταιρείας μας, με περισσότερα από 120 τοπικά συναλλάγματα σημαίνει ότι οι πελάτες της Amadeus θα μπορέσουν να αναπτυχθούν, αφού πλέον θα είναι σε θέση να δεχθούν πληρωμές από καταναλωτές σε όλο τον κόσμο στο τοπικό τους νόμισμα. Ανυπομονούμε να εδραιώσουμε μια δυνατή βάση στην ταξιδιωτική βιομηχανία, με τη βοήθεια της Amadeus”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024