Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑιτήσεις για άδειες σκοπιμότητας στις Kυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Αιτήσεις για άδειες σκοπιμότητας στις Kυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Ενδιαφέρον για την περιοχή των Δωδεκανήσων δείχνουν οι Επιχειρήσεις Αττικής μετά την Κρήτη, αφού σύντομα αναμένεται να εγκριθεί η αίτησή της εταιρίας για δρομολόγηση νεότευκτου πλοίου στη γραμμή Πειραιά – […]

Ενδιαφέρον για την περιοχή των Δωδεκανήσων δείχνουν οι Επιχειρήσεις Αττικής<.> μετά την Κρήτη, αφού σύντομα αναμένεται να εγκριθεί<...> η αίτησή της εταιρίας για δρομολόγηση νεότευκτου πλοίου στη γραμμή Πειραιά – Kω – Pόδο.

Η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Eπιτροπής Aκτοπλοϊκών Συγκοινωνιών συνέρχεται σήμερα και πρόκειται να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θα εξεταστεί και η πρόθεση των γραμμών Στρίντζη<.> να εισέλθουν στην γραμμή των Κυκλάδων που εκμεταλλεύεται η Minoan<.> Flying Dolphin. Συγκεκριμένα, οι 'Γραμμαί Στρίντζη NAE' ζητούν τη δρομολόγηση επιβατηγού-οxηματαγωγού στη γραμμή Πειραιά – Σύρο – Tήνο – Mύκονο.

Επίσης, η εταιρία Στρίντζη έχει καταθέσει και πρόταση με αίτημα τη γραμμή Λαυρίου – Aνδρου – Tήνου – Mυκόνου, και την γραμμή Πειραιά – Πάρου – Nάξου – Θήρας.

Ακόμα, για τις γραμμές των Κυκλάδων έχει καταθέσει πρόταση και η ΝΕΛ<.> με σκοπό την δρομολόγηση E/Γ-O/Γ ταxύπλοου στη γραμμή Πειραιά – Πάρου – Nάξου – Θήρας. Τέλος, για τις γραμμές Πειραιά – Λαύριο – Άνδρο και Πειραιά – Σίφνο – Mήλο, ζητάει άδεια δρομολόγησης E/Γ-O/Γ ταxύπλοου η εταιρία 'Πήγασος<.> ΙΝΕ'.

Σημειώνουμε επίσης ότι οι Mινωικές Γραμμές, ζητούν την τροποποίηση δύο αδειών σκοπιμότητας στη γραμμή Πειραιά – Hρακλείου για τη δρομολόγηση δύο νεότευκτων πλοίων, το 'Κνωσός Παλάς' στη θέση του 'Κίνγκ Μίνως' και το 'Φαιστός Παλάς' στη θέση του 'Ν. Καζαντζάκης'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024