Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈκτροπα κατά την επιστροφή των οπαδών της ΑΕΚ από το Ηράκλειο

Έκτροπα κατά την επιστροφή των οπαδών της ΑΕΚ από το Ηράκλειο

Μεγάλες ζημιές προξένησαν στις αίθουσες επιβατών του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου “Ιεράπετρα” οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι επιβιβάστηκανσε αυτό λίγο μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό […]

Μεγάλες ζημιές προξένησαν στις αίθουσες επιβατών του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου “Ιεράπετρα” οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι επιβιβάστηκαν<...>σε αυτό λίγο μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με την αναφορά των αξιωματικών του πλοίου, που απέπλευσε στις 22:00 από το Ηράκλειο, οι νεαροί κυρίως οπαδοί της ΑΕΚ, λίγο μετά τον απόπλου και χωρίς να υπάρχει λόγος, άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους στα μπαρ και στα σαλόνια του πλοίου, ενώ στις εκκλήσεις των μελών του πληρώματος απαντούσαν με υβριστικές φράσεις.

Πάντα σύμφωνα με τους υπευθύνους του πλοίου “Ιεράπετρα”, που είχε ναυλωθεί από τη διοίκηση της ΑΕΚ, οι ζημιές είναι εκτεταμένες, αφού συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα.

Το πλοίο έφτασε λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Ραφήνας, και μόλις έδεσε οπαδοί άρχισαν να πετούν στην προβλήτα, όπου βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ, διάφορα αντικείμενα και φωτοβολίδες με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ένας άνδρας του Λιμενικού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από τα όσα ισχυρίστηκαν οπαδοί της ΑΕΚ, αιτία για τα επεισόδια αποτέλεσε το γεγονός ότι πλήρωσαν ακριβό εισιτήριο χωρίς να έχουν καμπίνα και φαγητό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024