Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕπίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Π.Ν.Ο. για ευχές και ενημέρωση για την πορεία καταβολής δεδουλευμένων σε ναυτεργάτες της ROC

Επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Π.Ν.Ο. για ευχές και ενημέρωση για την πορεία καταβολής δεδουλευμένων σε ναυτεργάτες της ROC

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων τα γραφεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.), “τόσο για να ευχηθεί από κοντά στους ναυτικούς”, όπως είπε, “αλλά […]

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων τα γραφεία της<...> Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.), “τόσο για να ευχηθεί από κοντά στους ναυτικούς”, όπως είπε, “αλλά και για να ενημερωθεί για την πορεία καταβολής των δεδουλευμένων στους 200 δικαιούχους ναυτεργάτες των πλοίων της εταιρίας ROC.

Μάλιστα, ο υπουργός εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εκτίμηση και συμπαράστασή του στους Έλληνες ναυτικούς για το δύσκολό και σημαντικό έργο, που επιτελούν, “οργώνοντας”, όπως χαρακτηριστικά είπε “τις θάλασσες ανά την υφήλιο, μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα”, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχηθεί “η γέννηση του θεανθρώπου να φέρει σε όλους ένα νέο έτος δημιουργικό με υγεία – αγάπη – ειρήνη και ευτυχία”.

“Τη χρονιά που πέρασε”, σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, “αναλάβαμε δυναμικές πρωτοβουλίες για την προώθηση και προστασία της Ναυτιλίας μας, όπως την επίτευξη ευρωπαϊκής σύμπλευσης στο θέμα της αποποινικοποίησης της ναυτικής εργασίας”.

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια ότι “η πολιτεία σήμερα δείχνει για άλλη μία φορά την ευαισθησία της για τους 200 απλήρωτους ναυτικούς των πλοίων της ROC, όπως ακριβώς είχε πράξει και με τους 300 ναυτικούς των πλοίων της ΔΑΝΕ.

Τέλος, απευθυνόμενος στους Έλληνες ναυτικούς ο υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι “και το νέο έτος θα βρισκόμαστε στο πλάι σας, θα συνεχίσουμε το έργο μας, με σκοπό την ενίσχυση της ποιοτικής ναυτιλίας και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μέσα από την αδιάκοπη συνεργασία και επικοινωνία μαζί σας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024