Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕξαγορά της Easy Cruise LTD από τη Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways εισέρχεται στην ελληνική κρουαζιέρα

Εξαγορά της Easy Cruise LTD από τη Hellenic Seaways

Την εξαγορά της ναυτιλιακής εταιρείας του Ελληνοκύπριου εφοπλιστή Στέλιου Χατζηιωάννου, Easy Cruise Ltd, ανακοίνωσε η ελληνική ακτοπλοϊκή Hellenic Seaways, μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της οποίας είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης. Το […]

Την εξαγορά της ναυτιλιακής εταιρείας του Ελληνοκύπριου εφοπλιστή Στέλιου Χατζηιωάννου, Easy Cruise Ltd, ανακοίνωσε<...> η ελληνική ακτοπλοϊκή Hellenic Seaways, μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της οποίας είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης.

Το στόλο της Easy Cruise αποτελούν δύο μικρά, αλλά σύγχρονα κρουαζιερόπλοια, τα οποία δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, εκτός από το κρουαζιερόπλοιο Easy Cruise fife, δυναμικότητας 574 επιβατών, που θα ενταχθεί στο στόλο της H.S.W, περιέρχεται στην Easy Group το δικαίωμα της αποκλειστικής χρήσης των σημαιών easy Cruise σε όλους τους προορισμούς της Μεσογείου.

Όπως αναφέρεται στην “Καθημερινή”, η αγορά αυτή εντάσσεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο της HSW, Γιάννη Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο των νέων επενδυτικών σχεδίων της εταιρείας και σηματοδοτεί την είσοδό της στην ελληνική κρουαζιέρα. Σημειώνεται ότι στις 15 Ιουλίου 2009, ο εφοπλιστής Στέλιος Χατζηιωάννου είχε ανακοινώσει την είσοδο του, αντί 9.000.000 ευρώ, στην κυπριακή εταιρεία συμμετοχών Sea Star Capital, της οποίας κύριος μέτοχος είναι ο κ. Βαρδινογιάννης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024