Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΚινητοποιήσεις αύριο σε όλα τα νησιά για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κινητοποιήσεις αύριο σε όλα τα νησιά για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Κινητοποιήσεις σε όλα τα νησιά έχει προγραμματίσει για αύριο, Παρασκευή 27 Μαΐου 2005, η Παναιγαιακή Συντονιστική Επιτροπή,για την επικρατούσα κατάσταση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, με αφορμή την έναρξη της δίκης στο […]

Κινητοποιήσεις σε όλα τα νησιά έχει προγραμματίσει για αύριο, Παρασκευή 27 Μαΐου 2005, η Παναιγαιακή Συντονιστική Επιτροπή,<...>για την επικρατούσα κατάσταση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, με αφορμή την έναρξη της δίκης στο εφετείο του Πειραιά για το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα.

Πιο συγκεκριμένα, στην Σάμο, η κινητοποίηση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του δήμου Βαθέος, στην Ικαρία στον Εύδηλο, με διοργανωτή τη Συντονιστική Επιτροπή για την ακτοπλοΐα της Επαρχίας, στη Χίο στις 8 το βράδυ στο λιμάνι, ενώ στη Λήμνο, σύμφωνα με τον Έπαρχο, κ. Θεόδωρο Μπαβέα το Επαρχείο θα συμμετάσχει δυναμικά στις κινητοποιήσεις.

Η Παναιγαιακή Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους πολίτες να “απαιτήσουν την παραδειγματική τιμωρία των πραγματικών ενόχων για να μην επαναληφθούν άλλα τέτοια εγκλήματα”, και ζητά την άμεση σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη με ασφαλή, σύγχρονα και φθηνά πλοία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024