Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜεγάλη η απήχηση του προγράμματος “Μinoan Εν Πλω” στο επιβατικό κοινό

Μεγάλη η απήχηση του προγράμματος “Μinoan Εν Πλω” στο επιβατικό κοινό

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μετά από 2 ½ χρόνια λειτουργίας του, το πρόγραμμα «Μinoan Εν Πλω» της Minoan Lines έφτασε τα 50.000 μέλη, αποδεικνύοντας την τεράστια απήχησή του στο επιβατικό κοινόστην […]

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μετά από 2 ½ χρόνια λειτουργίας του, το πρόγραμμα «Μinoan Εν Πλω» της Minoan Lines έφτασε τα 50.000 μέλη, αποδεικνύοντας την τεράστια απήχησή του στο επιβατικό κοινό<...>στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η επιβάτης κα Μιχελακάκη Ιωάννα ήταν το τυχερό μέλος με αριθμό 50.000 και η εταιρία της προσέφερε ένα δωρεάν ταξίδι 2 ατόμων στη διαδρομή Πάτρα – Βενετία – Πάτρα.

Παράλληλα, η Minoan Lines θέλοντας να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του προγράμματος προσφέρει διπλάσιους πόντους για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2007, στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς. Επιπλέον, τα προνόμια και οι προσφορές συνεχίζονται, αφού όλα τα μέλη κερδίζουν δωρεάν ταξίδια στην ίδια γραμμή, εξαργυρώνοντας μόνο τους μισούς πόντους για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Οι επιβάτες της Minoan Lines μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν μέλη. Αρκεί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρίας, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους 50 πόντους. Η εγγραφή είναι δωρεάν και τα μέλη συγκεντρώνουν πόντους από το πρώτο τους ταξίδι με αναλογία 1 ευρώ = 1 πόντος. Τα μέλη επιβραβεύονται και επωφελούνται από εκπτώσεις στα καταστήματα και στα εστιατόρια του πλοίου.

Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα στον χώρο του με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους επιβάτες της Minoan Lines.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024