Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Ηellenic Seaways

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Ηellenic Seaways

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε την Μ. Τετάρτη, 27 Απριλίου 2005, η Ηellenic Seaways, στα πλαίσια πραγματοποίησης για το σκοπό αυτό έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της. Η συνέλευση, σύμφωνα με […]

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε την Μ. Τετάρτη, 27 Απριλίου 2005, η Ηellenic Seaways, στα πλαίσια πραγματοποίησης<...> για το σκοπό αυτό έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Η συνέλευση, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του 62,6% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας. Παρών στη συνέλευση έδωσε και ο όμιλος Attica Group, όπως και οι τράπεζες Eurobank, ο εκπρόσωπος της οποίας ψήφισε παρών σε όλες τις ψηφοφορίες, Πειραιώς, κ.λ.π.. Το νέο διοικητικό συμβούλιο, που συγκροτήθηκε αμέσως σε σώμα, μετά τη λήξη της γενικής συνέλευσης, είναι 11μελές.

Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου επανεξελέγη ο κ. Κώστας Κληρονόμος, Αντιπρόεδρος ο κ. Εμμανουήλ Κουλεντάκης και Β΄ Αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης, ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι οι κ.κ. Αντώνης Αγαπητός, Μιχάλης Βαβουράκης, Παναγιώτης Κασαπάκης, Θεόφιλος Κουμαντάκης, Γιώργος Πωλογιώργης, Στυλιανός Σαρρής και Ιωάννης Σμπώκος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024