Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠρόταση της Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή προς ΔΑΝΕ

Πρόταση της Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή προς ΔΑΝΕ

Πρόταση από τη Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή Ν.Ε. για να ναυλώσει το επιβατηγό – οχηματαγωγό Διαγόρας, έγινε χθες προς τη Δωδεκανησιακή Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία – με στόχο να αποκατασταθεί πλήρως η ακτοπλοϊκή […]

Πρόταση από τη Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή Ν.Ε. για να ναυλώσει το επιβατηγό – οχηματαγωγό Διαγόρας, έγινε χθες<...> προς τη Δωδεκανησιακή Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία – με στόχο να αποκατασταθεί πλήρως η ακτοπλοϊκή σύνδεση στη γραμμή Ρόδος – Κως – Κάλυμνος – Λέρος – Πάτμος – Πειραιάς, μετά τη γνωστή εξέλιξη της κατάσχεσης του `Πάτμος`.

Το πλήρωμα στο Διαγόρας έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας για την καταβολή όπως υποστηρίζει δεδουλευμένων, αλλά η Δ.Ν.Ν.Ε. επισημαίνει μεταξύ άλλων στην πρότασή της, ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία b<>θα καταβάλει στο πλήρωμα του πλοίου τα δεδουλευμένα. “Στην περίπτωση που αποφασίσετε θετικά επί της προτάσεώς μας η εταιρία μας αναλαμβάνει τη δέσμευση της καταβολής των δεδουλευμένων στα πληρώματα των πλοίων σας”.

“Το μεγάλο κενό που έχουν αφήσει τα πλοία της ΔΑΝΕ στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Δωδεκανήσου με τον Πειραιά είναι αδύνατο να καλυφθεί με τη δρομολόγηση πλοίων άλλων εταιρειών, πράγμα που και δημοσίως ανέφερε ο κ. υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας”, αναφέρει η πρότασης της `Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή` και συνεχίζει “Οι όροι, οι προϋποθέσεις και γενικώς οι λεπτομέρειες της ναύλωσης του πλοίου “Διαγόρας” στην εταιρεία μας θα καθοριστούν, επακριβώς εφόσον αποφασίσετε θετικά και αποδεχθείτε την πρότασή μας, σε συνεργασία εκπροσώπων της εταιρείας σας, εκπροσώπων της εταιρείας μας και των νομικών μας συμβούλων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024