Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΨωμιάδης: Να σταματήσουν οι αυθαίρετες αλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Επιστολή προς Βουλγαράκη

Ψωμιάδης: Να σταματήσουν οι αυθαίρετες αλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γ. Βουλγαράκη έστειλε την Μεγάλη Πέμπτη ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με την επιστολή ο κ. Ψωμιάδης […]

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γ. Βουλγαράκη έστειλε την Μεγάλη Πέμπτη ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με την επιστολή ο κ. Ψωμιάδης αναφέρεται<...>στις αυθαίρετες αλλαγές ακτοπλοϊκών δρομολογίων με την έγκριση του Υπουργείου που δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών από τους τουριστικούς πράκτορες.

«Οι Θεσσαλονικείς και οι βορειοελλαδίτες υπομένουμε τα λίγα δρομολόγια με τα παλιά και μικρά πλοία, ας τηρούνται όμως έστω αυτά τα ελάχιστα» τονίζει ο νομάρχης ζητώντας να δοθεί «άμεσα εντολή ώστε να σταματήσουν οι αυθαίρετες αλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη και να πάψει η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας».

“Oι αυθαίρετες και ξαφνικές αλλαγές στα δρομολόγια, καθώς και η αντικατάσταση πλοίων”, επεσήμανε ο κ. Ψωμιάδης, “δημιουργούν ανυπέρβλητα εμπόδια τόσο στους ταξιδιωτικούς πράκτορες όσο και στους πολίτες και πλήττουν το κύρος του υπουργείου. Παρατηρούνται δε μόνο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024