Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣημαντικό βήμα για την ανανέωση του ακτοπλοϊκού συστήματος

Σημαντικό βήμα για την ανανέωση του ακτοπλοϊκού συστήματος

Σημαντικό βήμα για την σταδιακή ανανέωση του ακτοπλοϊκού συστήματος της χώρας μας θα αποτελέσει σύμφωναμε τον υπουργό Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Αριστότελη Παυλίδη, ο νέος μειοδοτικός διαγωνισμός για την […]

Σημαντικό βήμα για την σταδιακή ανανέωση του ακτοπλοϊκού συστήματος της χώρας μας θα αποτελέσει σύμφωνα<...>με τον υπουργό Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Αριστότελη Παυλίδη, ο νέος μειοδοτικός διαγωνισμός για την εξυπηρέτηση ακτοπλοϊκών γραμμών με σύναψη συμβάσεων δημόσιας υπηρεσίας. Την εκτίμηση αυτή, έκανε ο κ. υπουργός κατά την συζήτηση στη Βουλή ερώτησης 16 βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Απαντώντας δε στις αιτιάσεις των επερωτώντων βουλευτών περί φωτογραφικών διατάξεων διαγωνισμού του, ο κ. Παυλίδης υποστήριξε ότι όλες οι οικονομικές και τεχνικές προδιαγραφές του πρώτα συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από μέλη του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και, κατόπιν, εντάχθηκαν στο σώμα του κειμένου.

Από την πλευρά τους, πάντως, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης καταλόγισαν αντιαναπτυξιακή πολιτική στα υπουργεία Αιγαίου και Ναυτιλίας, η οποία, όπως τόνισαν, «τεμαχίζει το Αιγαίο και κατακερματίζει την οικονομική και κοινωνική συνοχή των νησιών».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024