Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣτη Δικαιοσύνη το θέμα των διαγωνισμών για τις άγονες γραμμές
Ο κ. Παυλίδης δηλώνει ότι οι νέες καταγγελίες είναι αβάσιμες

Στη Δικαιοσύνη το θέμα των διαγωνισμών για τις άγονες γραμμές

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα και με την ΕΡΤ η υπόθεση του πρώην υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη πλέον βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το 2006 είχε φθάσει στη Βουλή φάκελος από την Εισαγγελία Ρόδου, με αίτημα την άρση ασυλίας του κ. Παυλίδη, μετά από καταγγελίες για μεροληπτική στάση κατά τον διαγωνισμό…

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα και με την ΕΡΤ η υπόθεση του πρώην υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη πλέον βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Όπως<...> αναφέρουν δημοσιεύματα, το 2006 είχε φθάσει στη Βουλή φάκελος από την Εισαγγελία Ρόδου, με αίτημα την άρση ασυλίας του κ. Παυλίδη, μετά από καταγγελίες για μεροληπτική στάση κατά τον διαγωνισμό για την ανάθεση δρομολογίων στην άγονη γραμμή στα Δωδεκάνησα. Όπως αποδεικνύεται όμως σήμερα, η υπόθεση έμεινε τότε στο αρχείο της Βουλής.

Το ΠΑΣΟΚ και ο Συνασπισμός υποστηρίζουν πως δεν πληροφορήθηκαν ποτέ αυτήν την ενέργεια του Εισαγγελέα.

“Δεν θυμάμαι να μας ανακοινώθηκε η ύπαρξη του αιτήματος. Αν ο φάκελος είχε έρθει στη Βουλή και η κυρία Μπενάκη μας είχε ενημερώσει, θα το θυμόμουν”, αναφέρει ο Χάρης Καστανίδης στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Το ίδιο υποστηρίζει και ο κ. Φώτης Κουβέλης, που όμως συμπληρώνει: “εκτός κι αν η όλη υπόθεση εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ ή παραμονές γιορτών μπροστά σε άδεια έδρανα.”

Η Ελευθεροτυπία δημοσιεύει και τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου για τις αναθέσεις στα δρομολόγια της άγονης γραμμής. Ο κ. Τάσος Αλιφέρης, είχε στείλει δύο επιστολές στο Μέγαρο Μαξίμου, στις οποίες καταλόγιζε μεροληπτικότητα στη διαπραγμάτευση για τη γραμμή Τήλου – Ρόδου.

Πάντως, ο Αριστοτέλης Παυλίδης συνεχίζει να τονίζει πως προσέφυγε εγκαίρως στη Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας για εκβιασμό τον κ. Μανούση, ενώ χαρακτηρίζει παντελώς αβάσιμη την καταγγελία του Δημάρχου της Τήλου.

“Ο κ. Χατζηγάκης εξακολουθεί να προΐσταται και να προστατεύει, μαζί με το γραφείο του πρωθυπουργού, ένα εξωθεσμικό κύκλωμα συγκάλυψης των πολιτικών και ποινικών αθλιοτήτων διαφθοράς, στις οποίες εμπλέκονται ευθέως πρόσωπα που “κοσμούν” το “νεοδημοκρατικό πάνθεον”, δηλώνει ο Ντίνος Ρόβλιας του ΠΑΣΟΚ.

“Η έντονη δυσοσμία που αναδύεται από το χώρο της ελληνικής ναυτιλίας προέρχεται από τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει το εφοπλιστικό κεφάλαιο από την εκμετάλλευση των επιβατών και των ναυτεργατών. Η στήριξή τους από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι σκανδαλώδης” αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ο ίδιος ο κ. Παυλίδης δηλώνει ότι οι νέες καταγγελίες είναι αβάσιμες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024