Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤην εκκαθάριση της ΔΑΝΕ ζήτησε η ΑΝΕΚ

Την εκκαθάριση της ΔΑΝΕ ζήτησε η ΑΝΕΚ

Την εκκαθάριση της ΔΑΝΕ ζήτησε προχτές η ΑΝΕΚ, με σχετική αίτηση, που κατέθεσε στο δικαστήριο της Ρόδου, η οποίααν τελικώς γίνει αποδεκτή, τότε οι εκκαθαριστές θα αναλάβουν την πώληση των […]

Την εκκαθάριση της ΔΑΝΕ ζήτησε προχτές η ΑΝΕΚ, με σχετική αίτηση, που κατέθεσε στο δικαστήριο της Ρόδου, η οποία<...>αν τελικώς γίνει αποδεκτή, τότε οι εκκαθαριστές θα αναλάβουν την πώληση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας απαλλαγμένα μάλιστα από βάρη, προσημειώσεις κ.λ.π., ενώ οι εκατοντάδες μέτοχοι της εταιρίας δεν θα κερδίσουν τίποτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, πολλοί είναι αυτοί, που κάνουν λόγο για καλοσχεδιασμένη στρατηγική της ΑΝΕΚ, η οποία οδήγησε σε απαξίωση και μη λειτουργία την ΔΑΝΕ, με απώτερο στόχο να μπορέσει να ξεπουλήσει την όποια περιουσία της.

Το Εφετείο θα αποφασίσει για την αίτηση, στην συνεδρίαση του την ερχόμενη Δευτέρα, και το αποτέλεσμα αναμένεται με ευνόητο ενδιαφέρον. Επίσης, εξαιτίας της αίτησης, που κατετέθη από την ΑΝΕΚ, ματαιώθηκε και ο προχτεσινός προγραμματισμένος πλειστηριασμός για το πλοίο `Διαγόρας`, το οποίο θα έβγαινε `στο σφυρί` με τιμή εκκίνησης τα 9 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024