Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςCarnival Horizon το όνομα του νέου κρουαζιερόπλοιου της Carnival Cruise Line
Κρουαζιέρα

Carnival Horizon το όνομα του νέου κρουαζιερόπλοιου της Carnival Cruise Line

Η Carnival Horizon θα προσφέρει επί του 'Carnival Horizon' ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών διαμονής, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών καμπινών Havana και έξτρα ευρύχωρες οικογενειακές καμπίνες Harbor.

Η Carnival Cruise Line ανακοίνωσε ότι Carnival Horizon θα είναι το όνομα του νέου, 133.500 τόνων κρουαζιερόπλοιου που έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί στην εταιρεία τον Μάρτιο του 2018.

Επί του παρόντος, το υπό κατασκευή στα ναυπηγεία Fincantieri στη Marghera της Ιταλίας, Carnival Horizon θα είναι το δεύτερο Vista-class πλοίο της εταιρείας, με το άλλο πλοίο της σειράς, Carnival Vista, να έχει ξεκινήσει δρομολόγια από τον Μάιο του 2016.

Το Carnival Horizon θα προσφέρει πολλές από εξαιρετικά δημοφιλείς επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όπως δείπνο εντός του πλοίου, αλλά και επί του καταστρώματος, μπαρ, Skyride, θέατρο IMAX, Aqua Park, κ.ά. Θα υπάρξει επίσης μια σειρά από νέες καινοτομίες, μοναδικές για το συγκεκριμένο πλοίο.

Επιπλέον, η Carnival Horizon θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών διαμονής, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών καμπινών Havana και έξτρα ευρύχωρες οικογενειακές καμπίνες Harbor.

“Το όνομα Carnival Horizon αντανακλά όχι μόνο τη μοναδική σύνδεση του πλοίου με τη θάλασσα με τόσους πολλούς εντυπωσιακούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά και την απέραντη ποικιλία των επιλογών για επισκέπτες όλων των ηλικιών, που είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν”, είπε η Christine Duffy, πρόεδρος της Carnival Cruise Line.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024