Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises πωλεί το κρουαζιερόπλοιο ‘Experience’
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises πωλεί το κρουαζιερόπλοιο ‘Experience’

Οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες θα εκτελεστούν με το κρουαζιερόπλοιο 'Celestyal Crystal'.

H Celestyal Cruises, παρακολουθώντας στενά τις παρατεταμένες επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 που συνεχίζουν να επικρατούν στην αγορά, αναθεώρησε τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές όσον αφορά στην προβλεπόμενη ζήτηση και την αντίστοιχη δραστηριοποίηση του στόλου της. Σε αυτό το πλαίσιο και ύστερα από εξέταση και μελέτη όλων των παραμέτρων, η εταιρεία προχώρησε σε πώληση του κρουαζιερόπλοιου Experience, συνεχίζοντας κανονικά να λειτουργεί με τον ίδιο αριθμό κρουαζιερόπλοιων που είχε στη διάθεσή της και πριν από την πανδημία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη απόφαση της παρέχει ενισχυμένη ρευστότητα, “η οποία σε συνδυασμό με το μηδενικό χρέος προς τρίτους δημιουργούν ένα σταθερό οικονομικό υπόβαθρο που διασφαλίζει την επιτυχημένη επανεκκίνηση των κρουαζιέρων της το Μάρτιο του 2022”.

Η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τη λειτουργία της με τα δύο κρουαζιερόπλοιά της, το Celestyal Crystal και το Celestyal Olympia, στα οποία έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις τα τελευταία χρόνια. “Οι επενδύσεις αυτές συνέβαλαν αφενός στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών αφετέρου στην πλήρη ευθυγράμμιση με το όραμα της εταιρείας. Ο επαναπροσδιορισμός της στρατηγικής ανάπτυξης του στόλου της εταιρείας της επιτρέπει να επικεντρωθεί στην ανάκτηση μιας νέας δυναμικής, αντίστοιχης με αυτή που είχε πριν από την πανδημία, ενώ συγχρόνως θα συνεχίσει να διερευνά ευκαιρίες για την ανανέωση του στόλου της όταν είναι η κατάλληλη στιγμή”, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όσοι επιβάτες έχουν ήδη προβεί σε κρατήσεις για τις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιούνταν με το “Experience” θα λάβουν σχετική ενημέρωση από την Celestyal Cruises. Οι προγραμματισμένες κρουαζιέρες θα εκτελεστούν με το κρουαζιερόπλοιο “Celestyal Crystal”.

Στη φωτογραφία, τα πλοία Crystal και Olympia.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024