Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες κάθε εβδομάδα στην Αδριατική με την Cruiseway Travel
Κρουαζιέρα

Κρουαζιέρες κάθε εβδομάδα στην Αδριατική με την Cruiseway Travel

Το Costa Luminosa θα κάνει κάθε εβδομάδα κρουαζιέρα, όπως κάθε χρόνο, από τον Πειραιά στις Δαλματικές Ακτές και τη Δυτική Ιταλία.

Η Cruiseway Travel, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Costa Cruises για την Ελλάδα, προσφέρει και φέτος τη μοναδική ευκαιρία για οργανωμένες κρουαζιέρες με τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises. Για το χρονικό διάστημα 9 Οκτωβρίου μέχρι και 11 Δεκεμβρίου, το Costa Luminosa θα κάνει κάθε εβδομάδα κρουαζιέρα, όπως κάθε χρόνο, από τον Πειραιά στις Δαλματικές Ακτές και τη Δυτική Ιταλία.

Αναχωρώντας λοιπόν, από τον Πειραιά και διασχίζοντας την Αδριατική οι επιβάτες του Costa Luminosa θα επισκεφθούν το Κοτόρ, το Σπλίτ, τη Βενετία, και το Μπάρι, και θα καταλήξουν πάλι πίσω στον Πειραιά.

Η πρόταση της Cruiseway Travel για την Πρωτοχρονιά, αλλά και για τα Χριστούγεννα, είναι η κρουαζιέρα με το Costa Diadema που αναχωρεί από τη Σαβόνα της Ιταλίας. H Cruiseway Travel είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει μαζί με την κρουαζιέρα ένα πλήρες πακέτο διακοπών με το αεροπορικό εισιτήριο, τη μεταφορά, αλλά και Έλληνα συνοδό. Σε αυτήν τη περίπτωση πραγματοποιείται πτήση με την Aegean στο Μιλάνο και επιβίβαση στη Σαβόνα. Από τη Σαβόνα το πλοίο πάει στη Μασσαλία και κατόπιν στη Βαρκελώνη. Έτσι οι επιβάτες θα κάνουν Πρωτοχρονιά ή Χριστούγεννα εν πλω μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας αφού στις 2 Ιανουαρίου ή στις 26 Δεκεμβρίου θα φτάσουν στο Παλέρμο, ενώ θα χαρούν εορταστικό δείπνο στην κεντρικό εστιατόριο του πλοίου. Τις επόμενες μέρες θα απολαύσουν τη Νότια Ιταλία γυρίζοντας στη Σαβόνα. Το ταξίδι τελειώνει με το Μιλάνο και την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο Costa Smeralda.

Πολύ πρόσφατα, η Costa Cruises παρουσίασε το νέο της κρουαζιερόπλοιο Costa Smeralda, το οποίο χρησιμοποιεί το καθαρότερο και πιο περιβαλλοντικό καύσιμο στον κόσμο. Το Costa Smeralda θα κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο έχοντας δυναμικότητα για 2.612 επιβάτες με μήκος 337 μέτρα και 17 καταστρώματα. Διαθέτει 11 εστιατόρια, 19 μπαρ, πισίνες, χώρους σπα, και ένα μοναδικό κεντρικό χώρο το Colosseo.

Η “καρδιά” λοιπόν του Costa Smeralda, το Colosseo, απλώνεται σε 3 καταστρώματα και είναι ένας ευχάριστος χώρος για όλες τις ώρες. Η οπτική αλληλεπίδραση είναι πολύ εντυπωσιακή χάρη στις φωτεινές οθόνες, τόσο στους τοίχους όσο και στο θόλο, οι οποίες προσφέρουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία σε κάθε λιμάνι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από την αυγή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Τριγύρω από την κεντρική πλατεία του Colosseo υπάρχουν θεματικά σαλόνια, και μπαρ, όπου μπορείτε να πιείτε από ένα απλό καφέ μέχρι και τη σαμπάνια σας, θαυμάζοντας τη θάλασσα από τον μεγάλο κρυστάλλινο τοίχο.

Το Cruiseway Travel είναι ένας εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα, αλλά και γενικότερα στις τουριστικές υπηρεσίες. Γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο Κρουαζιέρα, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πωλήσεων. Η Cruiseway Travel αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες, αλλά και τις πιο θεματικές εταιρίες Κρουαζιέρας παγκόσμια, εξασφαλίζοντάς σας τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων Κρουαζιέρας, στην ελληνική αγορά. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Costa Cruises για την Ελλάδα και επιλεγμένος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ακόλουθων εταιρειών:

  • MSC Cruises
  • Norwegian Cruise Line
  • Holland American Line
  • Carnival Cruises
  • Disney Cruise Line
  • Pullmantur Cruises
  • Seabourn
  • Oceania Cruises
  • Silversea Cruises
  • Regent Seven Seas
  • Viking Ocean Cruises

Συνεργάζεται με την ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises, αλλά και με τους τοπικούς αντιπροσώπους των εταιρειών Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Princess Cruises, Cunard. Επίσης, είναι αντιπρόσωπος των εταιρειών Lueftner Cruises, A-Rosa, Amawaterways, CroisiEurope, nicko Cruises και Viking River Cruises, οι οποίες ειδικεύονται σε κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης, αλλά και όλου του κόσμου.

Στη φωτογραφία, το Costa Luminosa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024