Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑφέθησαν με περιορισμούς ελεύθερα τα καράβια της ROC

Αφέθησαν με περιορισμούς ελεύθερα τα καράβια της ROC

Αργά χθες το βράδυ επετράπη ο απόπλους και στο δεύτερο καράβι της Royal Olympia Cruise ‘Ρενεσάνς’ που είχε κρατηθεί για χρέη σε τουρκικό λιμάνι. Νωρίτερα είχε αποπλεύσει και το άλλο […]

Αργά χθες το βράδυ επετράπη ο απόπλους και στο δεύτερο καράβι της Royal Olympia Cruise ‘Ρενεσάνς’ που είχε κρατηθεί για χρέη σε τουρκικό<...> λιμάνι. Νωρίτερα είχε αποπλεύσει και το άλλο καράβι της εταιρίας ‘Τρίτων’.

Όπως έγινε γνωστό τα καράβια της ROC πλέον θα θέλουν ειδική άδεια για να ξαναπιάσουν λιμάνι της Τουρκίας, μιας και η εταιρία χρωστά μεγάλα ποσά σε προμηθευτές της στην Τουρκία.

Το πιο πάνω γεγονός έρχεται να σφραγίσει το δράμα που περνά η ελληνική κρουαζιέρα, η οποία βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο της πορείας της, αναφέρουν ειδικοί από το χώρο της κρουαζιέρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέλη της δεκαετίας του `70 η Ελλάδα είχε έναν από τους μεγαλύτερους στόλους στον κόσμο που αριθμούσε 32 κρουαζιερόπλοια. Τώρα δεν υπάρχουν παρά μόνο 3. Επιπρόσθετα, την ίδια περίοδο, η Ελλάδα είχε το ίδιο ποσοστό με την Καραϊβική στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού. Σήμερα, η χώρα έχει πλέον ποσοστό που αγγίζει το 5,5% του συνολικού δυναμικού της Καραϊβικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024