Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑύξηση στις κρατήσεις της Mediterranean Shipping Cruises

Αύξηση στις κρατήσεις της Mediterranean Shipping Cruises

Διπλάσιες είναι οι κρατήσεις της εταιρίας κρουαζιερών Mediterranean Shipping Cruises (MSC), το πρώτο τέταρτο του 2001 συγκριτικά με την ίδια περίοδο τον περασμένο χρόνο. Η εταιρία αποδίδει αυτήν την αύξηση […]

Διπλάσιες είναι οι κρατήσεις της εταιρίας κρουαζιερών Mediterranean Shipping Cruises<.> (MSC), το πρώτο τέταρτο του 2001<...> συγκριτικά με την ίδια περίοδο τον περασμένο χρόνο. Η εταιρία αποδίδει αυτήν την αύξηση των κρατήσεων στη σωστή πολιτική που ακολούθησε στις πωλήσεις, στις καμπάνιες και στην προώθηση των πακέτων της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Peter Pate, δήλωσε ότι όλον τον προηγούμενο χρόνο έκαναν πολλές προσπάθειες να διαφημίσουν σωστά το προϊόν τους, όπως επίσης και τα πλοία τους και η συμπεριφορά της εταιρίας στην αγορά ήταν πραγματικά 'επιθετική', με την καλή έννοια. Οι προβλέψεις για τις κρατήσεις τον χειμώνα 2001/02, είναι πολύ θετικές και το χειμερινό πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο.

Η MSC σκοπεύει να κάνει ακόμα πιο πολλές κινήσεις προκειμένου να ανεβάσει τις πωλήσεις της και μέσα στα σχέδιά της είναι και κάποια σεμινάρια για την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για τα ταξίδια και τις κρουαζιέρες που προσφέρει. Επίσης, νέα πακέτα θα κυκλοφορήσει για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο για την περιοχή της Μεσογείου με το πλοίο Rhapsody. Πρόκειται για την επταήμερη κρουαζιέρα ‘Mediterranean Delight’ η οποία ξεκινάει από την Βενετία και περιλαμβάνει τα λιμάνια Μπάρι, Κατάκολον, Κουσάντασι, Πάτμος, Ρόδος, και Ντουμπρόβνικ. Η δεύτερη κρουαζιέρα ‘Mediterranean Pearls’ που αναχωρεί στις 6, 13, 20 και 27 Μαΐου ξεκινάει από την Τζένοβα και κάνει στάσεις στα λιμάνια Νάπολι, Παλέρμο, Τυνησία, Πάλμα, Βαρκελώνη, Μασσαλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024