Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΔιέκοψε την κρουαζιέρα στην Χαβάη η Princess Cruises

Διέκοψε την κρουαζιέρα στην Χαβάη η Princess Cruises

Μετά τα συμπτώματα ίωσης που παρουσιάστηκαν σε μεγάλο αριθμό επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο Sun Princess της εταιρίας Princess Cruises, που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στην Χαβάη, αποφασίστηκε από την εταιρία να διακοπεί η […]

Μετά τα συμπτώματα ίωσης που παρουσιάστηκαν σε μεγάλο αριθμό επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο Sun Princess της εταιρίας Princess Cruises, που πραγματοποιούσε κρουαζιέρα στην Χαβάη, αποφασίστηκε<...> από την εταιρία να διακοπεί η κρουαζιέρα.

Συγκεκριμένα, περίπου το 13% των επιβατών, 274 από τους 2029, και 26 άτομα από το προσωπικό παρουσίασαν τα συμπτώματα της ίωσης.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στην Χονολουλού χθες και μεταφέρθηκαν στο Λος Aντζελες με την βοήθεια της Princess Cruises. Η απόφαση αυτή ήταν αναγκαία προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση της μεταδοτικής ασθένειας της γαστρεντερίτιδας που παρατηρήθηκε πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, και είχε ως αποτελέσματα το ταξίδι όλων των επιβατών να μην είναι «σε ικανοποιητικά επίπεδα», όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε από την εταιρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024