Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΔύο νέα κρουαζιερόπλοια με leasing για την P&O Princess Cruises

Δύο νέα κρουαζιερόπλοια με leasing για την P&O Princess Cruises

Δύο νέα κρουαζιερόπλοια απέκτησε η P&O Princess Cruises με την μέθοδο του leasing από την εταιρία Renaissance Cruises, έναντι 150 εκατ. δολαρίων. Τα δύο κρουαζιερόπλοια, που είναι το “R Three” […]

Δύο νέα κρουαζιερόπλοια απέκτησε η P&O<.> Princess Cruises με την μέθοδο του leasing από την εταιρία<...> Renaissance Cruises, έναντι 150 εκατ. δολαρίων.

Τα δύο κρουαζιερόπλοια, που είναι το “R Three” και το “R Four”, διαθέτον 684 κουκέτες και έχουν χωρητικότητα 30.277 gt, και θα ξεκινήσουν τα ταξίδια για την εταιρία από το τελευταίο τρίμηνο του 2002. Σύμφωνα με την P&O τα δύο πλοία θα δραστηριοποιηθούν στον Ειρηνικό Ωκεανό, τουλάχιστον για τα δύο πρώτα χρόνια.

Το “R Four” θα μετονομαστεί σε “Tahitian Princess” και θα συνεχίσει τις κρουαζιέρες στη Γαλλική Πολυνησία, ενώ η αφετηρία του θα είναι το λιμάνι της Ταϊτής. Όσον αφορά το “R Three”, θα μετονομαστεί σε “Pacific Princess”. Για έξι μήνες το χρόνο το πλοίο θα βρίσκεται στο Sydney και θα κάνει κρουαζιέρες στη Νέα Καληδονία, υπό τη διοίκηση της P&O Cruises Australia. Το άλλο μισό του έτους θα εντάσσεται στον στόλο της P&O Princess Cruises και θα κάνει κρουαζιέρες στη Γαλλική Πολυνησία.

Ο πρόεδρος της εταιρίας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: “Η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε με το “Pacific Princess”, με τη δραστηριοποίησή του στην Αυστραλία για ένα εξάμηνο και στη Γαλλική Πολυνησία το άλλο, θα αυξήσει στο μέγιστο την κερδοφορία του, αφού θα προσφέρει κρουαζιέρες σε δύο περιοχές στη υψηλή περίοδο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024