Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΈλληνες “εις διπλούν” στο τιμόνι του Celebrity Ascent της Celebrity Cruises
Κρουαζιέρα

Έλληνες “εις διπλούν” στο τιμόνι του Celebrity Ascent της Celebrity Cruises

Οι Έλληνες αδερφοί Δημήτριος και Τάσος Καφετζής ονομάστηκαν συγκυβερνήτες του Celebrity Ascent, του τέταρτου πλοίου της εταιρείας στη σειρά «Edge».

Το κρουαζιέροπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises, το οποίο θα ξεκινήσει από το Fort Lauderdale των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2023, προσφέρει δρομολόγια Ανατολικής και Δυτικής Καραϊβικής, φέρνοντας τους επιβάτες του σε λιμάνια, όπως η Aruba, το Bimini, το Grand Cayman, το Labadee, το Puerto Plata, το St. Kitts, το St. Thomas και η Tortola.

Οι Έλληνες αδερφοί Δημήτριος και Τάσος Καφετζής ονομάστηκαν συγκυβερνήτες του Celebrity Ascent, του τέταρτου πλοίου της εταιρείας στη σειρά “Edge”.

«Ο πλοίαρχος Δημήτριος και ο πλοίαρχος Τάσος είναι τα αδέρφια-αστέρια μας, μια ναυτιλιακή ονειρική ομάδα», είπε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo, η οποία και πρόσθεσε: «Αυτό το πλοίο αντιπροσωπεύει ένα μνημειώδες ορόσημο για τo brand μας, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα τη σχεδιαστική μας καινοτομία και δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία θερέτρων χαλαρής πολυτέλειας στη θάλασσα. Είμαι περήφανη που την αφήνω στα χέρια των έμπειρων αυτών ναυτικών».

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα», είπε ο πλοίαρχος κ. Δημήτριος Κατετζής. «Είμαι περήφανος που μετά από μια καριέρα 30 και πλέον ετών, δουλεύοντας αποκλειστικά με την Celebrity Cruises, μπορώ να παίξω ένα ρόλο στην ιστορία τους, ως καπετάνιος το τέταρτο –αλλά μοναδικό στο είδος του– πλοίο της σειράς Edge».

«Η απόκτηση αυτής της διάκρισης με τον αδερφό μου και ως μέλος της οικογένειας της Celebrity Cruises είναι απίστευτη τιμή για μένα, αλλά και συναισθηματική», δήλωσε ο πλοίαρχος κ. Τάσος Καφετζής. «Είμαι τόσο περήφανος για την οικογένειά μου και περήφανος για τον αδερφό μου. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους στο Celebrity Ascent αυτόν τον χειμώνα».

Οι πλοίαρχοι θα εναλλάσσουν τον χρόνο τους επί του πλοίου κάθε τρεις μήνες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024