Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕπίθεση Σομαλών πειρατών δέχθηκε ιταλικό κρουαζιερόπλοιο
Οι πειρατές απωθήθηκαν

Επίθεση Σομαλών πειρατών δέχθηκε ιταλικό κρουαζιερόπλοιο

Ένα ιταλικό κρουαζιερόπλοιο απώθησε μια επίθεση πειρατών στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αφρικής επιστρέφοντας τα πυρά, δήλωσε ναυτιλιακός αξιωματούχος της Κένυα και σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ. “Μάθαμε ότι πρόκειται […]

Ένα ιταλικό κρουαζιερόπλοιο απώθησε μια επίθεση πειρατών στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αφρικής επιστρέφοντας τα πυρά<...>, δήλωσε ναυτιλιακός αξιωματούχος της Κένυα και σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ. “Μάθαμε ότι πρόκειται για κρουαζιερόπλοιο”, δήλωσε στο Reuters ο Andrew Mwangura του Προγράμματος Αρωγής Ναυτικών της Ανατολικής Αφρικής που έχει την έδρα του στη Μομπάσα. “Αν είναι έτσι, τότε θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των επιβατών τους με το να έχουν όπλα στο πλοίο”.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι πρόκειται για το “MS Melody”, που είναι ναυλωμένο από την ιταλική εταιρεία κρουαζιερών MSC Crociere S.A. και μεταφέρει 1.200 επιβάτες. Δυνάμεις ασφαλείας που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο επέστρεψαν τα πυρά σε έξι πειρατές που ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, ενώ ο καπετάνιος έκανε ελιγμούς για να τους αποφύγει. Το “MS Melody” έπλεε από τη Νότια Αφρική προς τη Γένοβα και είχε μόλις αποπλεύσει από τις Σεϋχέλλες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024