Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςEπταήμερες κρουαζιέρες στην Ερυθρά Θάλασσα με το `Sapphire`

Eπταήμερες κρουαζιέρες στην Ερυθρά Θάλασσα με το `Sapphire`

Την πραγματοποίηση επταήμερων κρουαζιέρων στην Ερυθρά Θάλασσα ξεκινά από το φετινό Δεκέμβριο η Louis Hellenic Cruises με το κρουαζιερόπλοιο `Sapphire`, στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσηςκαι αναβάθμισης των δρομολογίων για τις […]

Την πραγματοποίηση επταήμερων κρουαζιέρων στην Ερυθρά Θάλασσα ξεκινά από το φετινό Δεκέμβριο η Louis Hellenic Cruises με το κρουαζιερόπλοιο `Sapphire`, στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης<...>και αναβάθμισης των δρομολογίων για τις κρουαζιέρες του 2007 και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς.

Έτσι, το `Sapphire`, έως και τον Απρίλιο του 2007, θα αναχωρεί από το λιμάνι Σάφαγκα (Λούξορ) της Αιγύπτου, με προορισμούς το θέρετρο `Ακαμπα (Πέτρα) της Ιορδανίας, το Sharm El Sheik (Αγία Αικατερίνη) της Αιγύπτου, το Σουέζ και τη Χουργκάντα της Αιγύπτου. Όσον αφορά δε στην ελληνική αγορά, η Louis θα προσφέρει οργανωμένα πακέτα αναχωρήσεων, που θα περιλαμβάνουν διανυκτέρευση στο Κάιρο, καθώς και τις μετακινήσεις από / προς το πλοίο.

Το `Sapphire` με χωρητικότητα 12.263 τόνων και μήκος 149 μέτρων, μπορεί να μεταφέρει 660 επιβάτες σε 290 καμπίνες, που διακρίνονται για την αισθητική και τη λειτουργικότητα τους. Διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς και φιλικής προς το περιβάλλον πλεύσης.

Η Louis Hellenic Cruises, με την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στην περιοχή του Αιγαίου, της Μεσογείου και τώρα και της Ερυθράς θάλασσας, αποδεικνύει, σύμφωνα με ανακοίνωση της, έμπρακτα τη σταθερή επιδίωξη της εταιρίας για την ουσιαστική αναβάθμιση της ελληνικής κρουαζιέρας και την ανάδειξή της σε σημαντικό παράγοντα του διεθνούς τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024