Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΓνωρίστε την φθινοπωρινή Μεσόγειο με την Royal Caribbean Cruises
Οι κρουαζιέρες ξεκινούν τον Οκτώβριο

Γνωρίστε την φθινοπωρινή Μεσόγειο με την Royal Caribbean Cruises

Μετά την Καραϊβική, η Royal Caribbean Cruises σας προσκαλεί να γνωρίσετε αυτό το φθινόπωρο και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Συγκεκριμένα, το υπερπολυτελές Voyager of the Seas της Royal Caribbean […]

Μετά την Καραϊβική, η Royal Caribbean Cruises σας προσκαλεί να γνωρίσετε αυτό το φθινόπωρο και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Συγκεκριμένα, το υπερπολυτελές Voyager of<...> the Seas της Royal Caribbean International θα περιηγηθεί στα καταγάλανα νερά της Δυτικής Μεσογείου με επαναλαμβανόμενες 8ήμερες κρουαζιέρες στις 11, 18 και 25 Οκτωβρίου και στις 1, 8 και 25 Νοεμβρίου. Με λιμάνι αναχώρησης και άφιξης τη Βαρκελώνη, το Voyager of the Seas θα επισκεφτεί τη Νίκαια, το διάσημο τουριστικό θέρετρο της Κυανής Ακτής, τη Φλωρεντία με τους αμέτρητους και εξαιρετικούς καλλιτεχνικούς της θησαυρούς, τη Ρώμη, και τέλος τη Νάπολη και τη Σικελία.

Παρόμοιους προορισμούς με το Voyager of the Seas, θα επισκεφτεί και το Century της Celebrity Cruises, με δύο 11 ήμερες κρουαζιέρες στις 31 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με το Voyager of the Seas θα είναι η επίσκεψη στην Βαλέτα, την πρωτεύουσα της Μάλτας και την Τύνιδα της Τυνησίας με τους λαβυρινθώδεις δρόμους της Μεντίνα, δυο προορισμούς που έχουν ανακηρυχθεί ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την ΟΥΝΕΣΚΟ. Αξίζει να σημειωθεί πως το Century θα επαναλάβει τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα στις 10 Νοεμβρίου, αυτή τη φορά με διάρκεια 12 ημερών καθώς αντί για την Τύνιδα θα επισκεφτεί δύο από τις πιο γνωστές πόλεις του Μαρόκου, την Καζαμπλάνκα και την Ταγγέρη.

Τη Βαρκελώνη θα έχει επίσης ως λιμάνι αναχώρησης και άφιξης, το εξίσου πολυτελές, αλλά ελαφρώς μικρότερο σε μέγεθος, Brilliance of the Seas. Θα πραγματοποιήσει στις 20 Οκτωβρίου και 13 Νοεμβρίου δυο κρουαζιέρες 13 ημερών στις αμμώδεις παραλίες των Καννών, τη Φλωρεντία, τη Ρώμη, τη Νάπολη, τη Βενετία, το Σπλίτ, το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Κροατίας και, τέλος, στη Τύνιδα.

Με την ολοκλήρωση των περιηγήσεών του στη Δυτική Μεσόγειο, το Brilliance of the Seas θα πραγματοποιήσει μια 15ήμερη κρουαζιέρα στους Κανάριους Νήσους και στο Μαρόκο στις 7 Δεκεμβρίου. Μεταξύ των προορισμών που θα επισκεφτεί περιλαμβάνονται η Μάλαγα, το Λανζαρότε και η Τενερίφη, το Μαρακές και η Σεβίλλη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024