Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Azamara Cruises μετονομάζεται σε Azamara Club Cruises
Πολλά νέα χαρακτηριστικά για ταξιδιώτες που αγαπούν την πολυτέλεια

Η Azamara Cruises μετονομάζεται σε Azamara Club Cruises

Η Azamara Cruises, η εταιρεία κρουαζιέρων με στόλο τα πολυτελή Azamara Journey και Azamara Quest, μετονομάστηκε σε Azamara Club Cruises και πλέον προσανατολίζεται στην παροχή πολυτελών κρουαζιέρων σε πιο έμπειρους […]

Η Azamara Cruises, η εταιρεία κρουαζιέρων με στόλο τα πολυτελή Azamara Journey και Azamara Quest, μετονομάστηκε σε<...> Azamara Club Cruises και πλέον προσανατολίζεται στην παροχή πολυτελών κρουαζιέρων σε πιο έμπειρους ταξιδιώτες.

“Δεν πρόκειται για στρατηγική `από το καλό στο καλύτερο`“, σχολίασε ο κ. Larry Pimentel, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Azamara Club Cruises. “Πρόκειται για ένα πολύ καλό προϊόν το οποίο μετατρέψαμε σε άριστο”. Ο κ. Pimentel πέρασε αρκετές εβδομάδες συζητώντας με πράκτορες, άτομα που έχουν ταξιδέψει με τα κρουαζιερόπλοια της Azamara και μέλη του Τύπου για να πάρει ιδέες για την πραγματοποίηση της μετάβασης, ενώ παράλληλα δημιούργησε και μία μικρή ομάδα αποκλειστικά για την Azamara, στελεχωμένο με σημαντικά ονόματα από την βιομηχανία της κρουαζιέρας. Mαζί με την επίλεκτη αυτή ομάδα, ο κ. Pimentel έδωσε ζωή στην Azamara Club Cruises, της οποίας η λειτουργία θα ξεκινήσει επίσημα από τον Απρίλιο του 2010.

“Ο σημερινός ταξιδιώτης μπορεί να έχει πλέον στην διάθεσή του εκπληκτικές επιλογές διακοπών, όπως τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Solstice και το Oasis of the Seas”, σχολίασε ο κ. Pimentel. “Η Azamara Club Cruises θα διαφοροποιηθεί από την αγορά με την προσφορά μοναδικών προορισμών, που οι επιβάτες δεν θα βρουν σε καμία άλλη εταιρεία”.

Τα κρουαζιερόπλοια της Azamara Club Cruises θα επισκέπτονται 140 λιμάνια σε 50 χώρες το 2010, με δρομολόγια που θα περιλαμβάνουν περισσότερες διανυκτερεύσεις και θα επιτρέψουν στους επιβάτες να επισκεφτούν ιδιαίτερους προορισμούς και να ζήσουν μια διαφορετική πλευρά των πόλεων και των πολιτισμών. Μερικοί από τους προορισμούς που έχει προγραμματίσει η Azamara είναι η Κωνσταντινούπολη, το Σορέντο, η Αγία Πετρούπολη, η Μπανγκόγκ, η Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κόνγκ.

“Σκοπεύουμε να χαμηλώσουμε τους ρυθμούς και να δώσουμε στους επιβάτες μας την ευκαιρία όχι μόνο να δουν τους προορισμούς αλλά και να τους ζήσουν”, σχολίασε ο κ. Pimentel. “Σκεφτείτε προορισμούς όπως το Σεν Τροπέ ή η Αγία Πετρούπολη. Το να τους δεις μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας δεν φτάνει. Με την Azamara μπορείς πλέον να τους ζήσεις και κατά τη διάρκεια της νύχτας”.

Οι προορισμοί του Azamara Club Cruises είναι εμπνευσμένοι από το νέο μότο της εταιρείας “Θα λατρέψετε τα μέρη που σας πηγαίνουμε” και αυτό χαρακτηρίζει και τις εκδρομές και δραστηριότητες στη στεριά, ουσιώδη συστατικά που θα δώσουν την ευκαιρία στους επιβάτες να δοκιμάσουν μια άλλη πλευρά των προορισμών που επισκέπτονται. Η Azamara έχει επίσης δημιουργήσει ιδιαίτερα εξειδικευμένα διήμερα πακέτα για τους προορισμούς όπου τα κρουαζιερόπλοια θα διανυκτερεύουν, όπως το Ντουμπρόβνικ, η Οδησσός, το Λιβόρνο και το Λονδίνο, ώστε να μετατρέψουν το ταξίδι σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία, οποιοδήποτε μέρος και αν επισκέπτεστε. Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει επίσης περιηγήσεις στη Μπανγκόγκ, το Λάος, τη Χιροσίμα, την Οσάκα, την Βομβάη, το Ισραήλ και το Κάιρο, ενώ οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε θεματικές περιηγήσεις, όπως η οδήγηση Ferrari στην Τσιβιτάβέκια, μια βόλτα στην οδό των αναμνήσεων στην περιήγηση “A walk with the Beatles” στο Λιβερπουλ, μια ιδιωτική δοκιμή σοκολατένιων γεύσεων στο Ντουμπρόβνικ, βραδιά “Theatre A La Carte” στο Λονδίνο, δοκιμή Κροατικών λικέρ στο Ζάνταρ, βασιλική βραδιά στην Αγία Πετρούπολη, νυχτερινή βαρκάδα στην Βενετία και γευστική δοκιμή τσάι στο ξενοδοχείο Burj al Arab στο Ντουμπάι.

Έχοντας βραβευτεί πολλές φορές για την εμπειρία εστίασης που προσφέρει η Azamara θα συνεχίσει να επενδύει στην εκλεπτυσμένη κουζίνα, ενώ θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στα κρασιά, προσθέτοντας στην κάβα του παλαιωμένα κρασιά από όλο τον κόσμο. Οι επιβάτες θα μπορούν να δοκιμάζουν κατά το γεύμα και το δείπνο τους υψηλής ποιότητας, περιορισμένη κυκλοφορίας, τοπικά κρασιά σε κάθε προορισμό που θα επισκέπτονται.

Η ευεξία και η αναζωογόνηση θα έχουν επίσης την τιμητική τους στην Azamara Club Cruises, καθώς η εταιρεία έχει σχεδιάσει δραστηριότητες εντός και εκτός πλοίου που θα κάνουν τους επιβάτες να αισθανθούν πιο υγιείς και νέοι. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους επιβάτες να ισορροπήσουν την φυσική, συναισθηματική, κοινωνική, ψυχική και πνευματική υγεία μέσα από θεραπείες μασάζ και προσώπου και άλλες θεραπείες spa, βελονισμό, yoga και Pilates.

Η ανανεωμένη εταιρεία θα επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην προσφορά απρόσκοπτων και εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών, βασικών για την επιτυχία ενός πολυτελούς προϊόντος όπως είναι η Azamara.

“Η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών είναι πολύ σημαντική για την Azamara Club Cruises”, σχολίασε ο κ. Pimentel. Και συνέχισε: “Γνωρίζουμε βέβαια ότι όλες οι εταιρείες ισχυρίζονται πως διαθέτουν άριστες υπηρεσίες, συνεπώς ποια είναι τα στοιχεία που θα κάνουν την Azamara διαφορετική; Καταρχήν, οι μπάτλερ των κρουαζιερόπλοιών μας θα εκπαιδευτούν για να γίνουν πραγματικοί Βρετανοί μπάτλερ, για να μπορέσουν να προσφέρουν την εκλεπτυσμένη ισορροπία των ξεχωριστών, διακριτικών και πολυτελών υπηρεσιών στους επιβάτες κάθε σουίτας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024