Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Celebrity Cruises παρουσιάζει “καράτια” και εκθαμβωτικές συλλογές

Η Celebrity Cruises παρουσιάζει “καράτια” και εκθαμβωτικές συλλογές

Το Celebrity Solstice, το πολυαναμενόμενο κρουαζιερόπλοιο, πρόσθεσε ακόμη μια πρωτιά στις ήδη πλούσιες παροχές του. Ένα διαμάντι δέκα πλευρών το οποίο έχει κοπεί και θα παρουσιάζεται αποκλειστικά στο Celebrity Solstice. […]

Το Celebrity Solstice, το πολυαναμενόμενο κρουαζιερόπλοιο, πρόσθεσε ακόμη μια πρωτιά στις ήδη πλούσιες παροχές του. Ένα διαμάντι δέκα πλευρών το οποίο έχει κοπεί και θα<...> παρουσιάζεται αποκλειστικά στο Celebrity Solstice. Το διαμάντι, με όνομα Solstice Diamond έχει 86 έδρες οι οποίες δημιουργούν ένα διακριτό σχήμα αστεριού, ακόμα πιο αστραφτερό από το κλασικό διαμάντι κοπής 58 εδρών.

Με προέλευση από τον Καναδά, το Solstice Diamond δημιουργήθηκε από την Βρετανική εταιρεία Harding Brothers, η οποία θα διαχειρίζεται και το κατάστημα πώλησής του επάνω στο πλοίο. Τα διαμάντια που θα πωλούνται στο κατάστημα θα είναι δεμένα σε χειροποίητες δημιουργίες, ενώ θα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια σε ένα και μοναδικό σχέδιο κάθε φορά.

Τα διαμάντια θα διατίθενται στην πολυτελή “Boutique C” του Celebrity Solstice, ένα από τα 18 καταστήματα στο πλοίο που εκτείνονται σε τρία επίπεδα και 6.500 τετραγωνικά μέτρα.

“Η περιοχή με τις μπουτίκ του Celebrity Solstice έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά το στιλάτο και αυθεντικό περιβάλλον που μπορούν να συναντήσουν οι επιβάτες σε όλο το πλοίο” δήλωσε η κα Lisa Lutoff-Perlo, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Hotel Operations. “Κάθε κατάστημα θα χαρακτηρίζεται από τη δική του, ξεχωριστή εμφάνιση, αίσθηση, και σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και άρωμα. Θα είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή συλλογή εικόνων, ήχων, στυλ και αρωμάτων” συμπλήρωσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024