Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Holland America Line προγραμματίζει νέες και μεγαλύτερες κρουαζιέρες στην Ευρώπη το 2024
Κρουαζιέρα

Η Holland America Line προγραμματίζει νέες και μεγαλύτερες κρουαζιέρες στην Ευρώπη το 2024

Η Holland America Line ανανεώνει τα δρομολόγιά της στην Ευρώπη για να συνδυάσει περιοχές για νέα και μεγαλύτερα ταξίδια το 2024.

Η Holland America Line θα προσφέρει νέα λιμάνια αναχώρησης αλλά και μεγαλύτερα δρομολόγια στην Ευρώπη από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2023, με τα πλοία Nieuw Statendam, Rotterdam, Oosterdam και Zuiderdam. Τα ταξίδια θα κυμαίνονται από 7-35 ημέρες.

Η σεζόν του 2024 θα περιλαμβάνει 9 λιμάνια διανυκτέρευσης και 33 λιμάνια με αναχωρήσεις αργά το βράδυ, επιτρέποντας στους επιβάτες να περνούν περισσότερο χρόνο στη στεριά στη Βαλτική, τις Βρετανικές Νήσους, τις Κανάριες Νήσους, τη Γαλλική και Ισπανική Ριβιέρα, το Ισραήλ, τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Ισλανδίας, της Γροιλανδίας και της Νορβηγίας.

Στη Βόρεια Ευρώπη, το Rotterdam θα πραγματοποιήσει δρομολόγια μετ’ επιστροφής από την ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας. Κρουαζιέρες 7-14 ημερών θα πραγματοποιηθούν σε Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Σκωτία, Αγγλία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Νορβηγικά Φιόρδ, Βόρειο Ακρωτήριο, Δανία, Γερμανία και Φινλανδία.

Το Nieuw Statendam θα πραγματοποιήσει ταξίδια 7-14 ημερών στη Βόρεια Ευρώπη προς τη Βαλτική, τα Βρετανικά Νησιά, το Βόρειο Ακρωτήριο, τα Βόρεια Νησιά της Σκωτίας και την Ισλανδία. Τα νέα δρομολόγια περιλαμβάνουν ιστιοπλοΐα μεταξύ Κοπεγχάγης και Ρέικιαβικ μαζί με το Ultimate Viking Explorer, ένα ιστιοπλοϊκό ταξίδι μετ’ επιστροφής 21 ημερών από την Κοπεγχάγη. Η κρουαζιέρα επαναλαμβάνει τις διαδρομές που κάποτε έκαναν οι Βίκινγκς στη Νορβηγία, τη Σκωτία, την Ισλανδία και τη Γροιλανδία.

Το Zuiderdam θα ταξιδέψει σε μια 14ήμερη κρουαζιέρα στη Βόρεια Ευρώπη στη Νορβηγία, τη Γερμανία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία και τη Δανία, ακολουθούμενη από μια άλλη 21 ημερών Viking που θα περιπλέει την Ισλανδία, τη Γροιλανδία και τη Σκωτία. Και τα δύο δρομολόγια είναι μετ’ επιστροφής από το Ijmuiden της Ολλανδίας. Συνδεδεμένες μεταξύ τους, οι δύο κρουαζιέρες μπορούν να αποτελέσουν ένα ταξίδι 35 ημερών σε 10 χώρες και 23 λιμάνια.

Το Zuiderdam έχει επίσης προγραμματιστεί να αποπλεύσει από το Ijmuiden στη Βοστώνη τον Ιούνιο για άλλη μια 21ήμερη ιστιοπλοΐα εντοπίζοντας τους Βίκινγκς που θα φτάσουν στη Νορβηγία, την Ισλανδία, τη Γροιλανδία και τον Καναδά. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα άλλο ταξίδι για να σχηματίσει ένα ιστιοπλοϊκό 42 ημερών που φτάνει σε 21 λιμάνια.

Σε μια επιστροφή στα Κανάρια Νησιά, το Nieuw Statendam θα πραγματοποιήσει μια κρουαζιέρα 14 ημερών με αναχώρηση από το Ρότερνταμ στις 21 Απριλίου με κλήσεις στη Μαδέρα, το Γιβραλτάρ και την Ισπανία.

Οι Βερμούδες επιστρέφουν επίσης σε δύο υπερατλαντικά δρομολόγια HAL από το Fort Lauderdale. Το Nieuw Statendam θα διασχίσει τον Απρίλιο με κλήσεις σε Βερμούδες, Γαλλία, Γκέρνσεϊ και Βέλγιο στο δρόμο προς το Ρότερνταμ. Τον Μάιο, το Zuiderdam θα καλέσει τις Βερμούδες, την Ιρλανδία, την Αγγλία, τη Γαλλία και το Βέλγιο περνώντας στο Ijmuiden.

Στη Μεσόγειο, το Oosterdam θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες μετ’ επιστροφής από την Αθήνα ή μεταξύ Βαρκελώνης, Τεργέστης, Civitavecchia και Πειραιά. Τα δρομολόγια κυμαίνονται από επτά έως 14 ημέρες στην ανατολική και δυτική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Τυνησίας, του Ισραήλ, της Ιταλίας, της Κροατίας, του Μαυροβουνίου, της Γαλλίας και της Ισπανίας.

Το Nieuw Statendam θα πραγματοποιήσει 14ήμερες κρουαζιέρες μεταξύ Civitavecchia και Πειραιά και μετ’ επιστροφής από τον Πειραιά, με επίκεντρο την ανατολική Μεσόγειο. Το πλοίο θα καταπλέει σε Ιταλία, Αίγυπτο, Τουρκία, Κροατία, Μαυροβούνιο και Ελλάδα. Το Nieuw Statendam θα κάνει επίσης μια 14ήμερη κρουαζιέρα στους Αγίους Τόπους τον Οκτώβριο με μια διανυκτέρευση στη Χάιφα.

Η Holland America Line θα πραγματοποιήσει επίσης ένα ταξίδι 35 ημερών στο Zuiderdam με αναχώρηση στις 20 Ιουλίου 2024. Το πλοίο θα ταξιδέψει μετ’ επιστροφής από τη Βοστώνη με πτήσεις σε Maine, Καναδά, Γροιλανδία, Ισλανδία, Σκωτία, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία και Νορβηγία. Η ιστιοπλοΐα προσφέρεται επίσης σε προσαυξήσεις 17 και 18 ημερών από Βοστώνη προς Ρότερνταμ ή Ρότερνταμ προς Βοστώνη.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όσοι κάνουν κράτηση για το πρόγραμμα “Have It All”, που περιλαμβάνει δωρεάν internet, εκδρομή, ειδικό δείπνο και πακέτο ποτών, θα λάβουν αναβάθμιση σε υψηλότερο πακέτο internet, υψηλότερο πακέτο ποτών και δωρεάν φιλοδωρήματα. Η HAL δεν ανακοίνωσε για πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024