Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Royal Caribbean επιλέγει επτά αναδόχους για το Oasis of the Seas
Εγκαινίαση των επτά γειτονιών του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

Η Royal Caribbean επιλέγει επτά αναδόχους για το Oasis of the Seas

Η Royal Caribbean International επέλεξε για την επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του Oasis of the Seas στις 30 Νοεμβρίου, επτά αναδόχους για τις επτά θεματικές γειτονιές του Oasis of the Seas. […]

Η Royal Caribbean International επέλεξε για την επίσημη τελετή ονοματοδοσίας του Oasis of the Seas στις 30 Νοεμβρίου, επτά<...> αναδόχους για τις επτά θεματικές γειτονιές του Oasis of the Seas. Κάθε μια από τις επτά αναδόχους έχει επιλεχθεί επειδή διαθέτει δύναμη χαρακτήρα και αποτελεί πρότυπο για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Ανάδοχοι θα γίνουν οι:

  • Gloria Estefan, παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και συγγραφέας, επίσης ανάδοχος στο Empress of the Seas.
  • Michelle Kwan, Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ και μία από τις πολυβραβευμένες πατινέρ στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι επίσης εκπρόσωπος του Αμερικανικού Διπλωματικού Σώματος, υπεύθυνη για τη προώθηση της εκπαίδευσης, των θετικών πρακτικών υγείας και του σεβασμού για τη διαφορετικότητα.
  • Jane Seymore, βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, που ασχολείται ενεργά με το ίδρυμα J and J, που βοηθά παιδιά σε ανάγκη. Προάγοντας την φιλοσοφία ότι η αντιμετώπιση των κακοτυχιών με αισιοδοξία μπορεί να φέρει αγάπη, ελπίδα και έμπνευση, ίδρυσε την ιστοσελίδα KeepAnOpenHeart.com, μια κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και να συζητούν ανοιχτά για την ζωή τους.
  • Dara Torres, δώδεκα φορές Ολυμπιονίκης και η μεγαλύτερη σε ηλικία κολυμβήτρια που αγωνίζεται σε Ολυμπιακούς αγώνες με συμμετοχές στις διοργανώσεις του 1984, 1988, 1992, 2000 και 2008.
  • Keshia Knight Pulliam, τηλεοπτική και κινηματογραφική ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της Rudy Huxtable στην κλασσική κωμική σειρά “The Cosby Show”. Είναι η νεαρότερη ηθοποιός που προτάθηκε ποτέ για Emmy, σε ηλικία μόλις 6 ετών, ενώ σήμερα πρωταγωνιστεί στην κωμωδία “Tyler Perry`s House of Payne” και στην ταινία “Madea Goes to Jail.”
  • Shawn Johnson, τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου, με μεγάλη φιλανθρωπική δράση για την καταπολέμηση του καρκίνου, η οποία εκτός από νονά του Oasis of the Seas θα εκπληρώνει και ευχές εν πλώ, μέσα από την ενασχόλησή της με το ίδρυμα Make-A-Wish.
  • Daisy Fuentes, τηλεοπτική προσωπικότητα και παραγωγός διεθνούς φήμης, εμπειρογνώμων σε θέματα φυσικής ευεξίας και ομορφιάς και αναγνωρισμένο πρότυπο για τις γυναίκες Λατινοαμερικάνικής καταγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες των ιδρυμάτων St. Jude`s Children`s Hospital, Starlight Children`s Foundation και March of Dimes, που έχουν σαν σκοπό στην βελτίωση της υγείας άρρωστων παιδιών και την αναβάθμιση της ιατρικής τους αγωγής.

“Πρόκειται για μια ταπεινή και συνάμα συναρπαστική τιμή να έχουμε αυτές τις επτά παραδειγματικές γυναίκες για ανάδοχες του Oasis of the Seas”, δήλωσε ο κ. Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd. “Θεωρήσαμε πως αρμόζει σε αυτό το θαυμάσιο κρουαζιερόπλοιο να ονομαστεί από αυτή την ομάδα έξοχων γυναικών, που συγκεντρώνουν στο πρόσωπό τους όλες αυτές τις αρετές”.

Οι επτά ανάδοχοι θα αναλάβουν τον ρόλο τους για την επίσημη ονοματοδοσία του κρουαζιερόπλοιου σε μια ειδική γιορταστική φιλανθρωπική τελετή εγκαινίων που θα λάβει χώρα πάνω στο Oasis of the Seas για να ενισχύσει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish, που πραγματοποιεί ευχές σε παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

Περικλείοντας σε όλες τις εκφάνσεις του την κληρονομιά και την καινοτομία που χαρακτηρίζει την Royal Caribbean, το Oasis of the Seas παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην βιομηχανία της κρουαζιέρας, την ιδέα της γειτονιάς εν πλώ, με επτά θεματικές περιοχές που δίνουν στους επιβάτες την ευκαιρία να ζήσουν εμπειρίες με βάση το προσωπικό τους γούστο, τις προτιμήσεις τους ή τη διάθεσή τους. Σε αυτές τις επτά θεματικές περιοχές, που περιλαμβάνουν τα Central Park, Boardwalk, the Royal Promenade, Pool & Sports Zone, Vitality at Sea Spa and Fitness Center, Entertainment Place και Youth Zone, μπορεί κανείς να βρει μοναδικά στοιχεία, όπως το πρώτο αληθινό πάρκο εν πλώ, το τολμηρό zip line, ένα σκοινί το οποίο αιωρείται κατά μήκος του κρουαζιερόπλοιου και θα δώσει την ευκαιρία στους επιβάτες να διασχίσουν το αίθριο, ένα χειροποίητο καρουζέλ, 28 πολυεπίπεδες μοντέρνες σουίτες λοφτ, ένα αμφιθεατρικό θέατρο που λειτουργεί σαν πισίνα το πρωί και σαν το μοναδικό υδάτινο θέατρο το βράδυ και μια μεγάλη ποικιλία γευστικών καινοτομιών που θα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή την συνολική εμπειρία κρουαζιέρας για τους επιβάτες.

Το Oasis of the Seas είναι το μεγαλύτερο και πιο επαναστατικό κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Ένα αρχιτεκτονικό θαύμα εν πλω, το κρουαζιερόπλοιο εκτείνεται σε 16 καταστρώματα, ζυγίζει 220.000 τόνους, ενώ έχει δυνατότητα φιλοξενίας 5.400 επιβατών και χωρητικότητας 2.700 καμπινών. Είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που περιλαμβάνει εφτά διαφορετικές θεματικές περιοχές Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, Pool and Sports Zone και Vitality at Sea Spa και Fitness Center. Το κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι από το Port Everglades στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024