Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚατάσχεση δύο πλοίων της Royal Olympia Cruises

Κατάσχεση δύο πλοίων της Royal Olympia Cruises

Κατασχέθηκαν σήμερα δύο καράβια, το “Ρενεσάνς” και ο “Τρίτων”, της ROC, Royal Olympia Cruises, σε λιμάνια της Τουρκίας για χρέη της εταιρίας με αποτέλεσμα να μπουν σε ταλαιπωρία 1500-1800 περίπου επιβάτες…

Κατασχέθηκαν χθες δύο καράβια, το “Ρενεσάνς” και ο “Τρίτων”, της ROC, Royal Olympia Cruises, σε λιμάνια της Τουρκίας για χρέη της εταιρίας με<...> αποτέλεσμα να μπουν σε ταλαιπωρία 1500-1800 περίπου επιβάτες.

Το πλοίο “Τρίτων” θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται στον Πειραιά, απ` όπου θα παραλάμβανε νέους επιβάτες. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρίας, καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση της οικονομικής εκκρεμότητας, προκειμένου το “Τρίτων” να φθάσει στον Πειραιά για να συνεχίσει τις κρουαζιέρες.

Όμως πληροφορίες του Travel Daily News αναφέρουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Αν η ROC δεν προβεί σε πληρωμές θα συνεχισθούν οι κατασχέσεις, και το πρόβλημα είναι ότι η εταιρία δεν έχει το απαιτούμενο ρευστό για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Είναι γνωστό ότι τα πλοία της εταιρίας όταν ταξιδεύουν σε λιμάνια ιδίως εκτός Ευρώπης κινδυνεύουν να κατασχεθούν.

Εκπρόσωποι της αγοράς και γνώστες της κρουαζιέρας αναφέρουν ότι αν η ROC τελικά καταρρεύσει η αγορά θα χάσει πολλά χρήματα. Η εταιρία βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και έχει ήδη απολύσει 60 άτομα. Τα υπόλοιπα 90 άτομα υποεργάζονται στην εταιρία κάνοντας μάλιστα και άδειες άνευ αποδοχών, αναφέρουν οι πηγές μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024