Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΛιμάνι αφετηρίας για τα κρουαζιερόπλοια Genesis I και II το Port Everglades
Royal Caribbean Cruises

Λιμάνι αφετηρίας για τα κρουαζιερόπλοια Genesis I και II το Port Everglades

Τεράστια οικονομική και τουριστική ανάπτυξη θα γνωρίσει το Port Everglades της κομητεία του Broward στη Φλώριδα, μετά τη σύναψη συνεργασίας με την Royal Caribbean International, η οποία προβλέπει το Port […]

Τεράστια οικονομική και τουριστική ανάπτυξη θα γνωρίσει το Port Everglades της κομητεία του Broward στη Φλώριδα, μετά τη σύναψη συνεργασίας με την Royal Caribbean International, η οποία προβλέπει το Port Everglades να αποτελέσει<...>για τα επόμενα 10 χρόνια το λιμάνι αφετηρίας όλων των κρουαζιερών που θα πραγματοποιήσουν τα μεγαθήρια Genesis I και Genesis II, τα οποία κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή στα ναυπηγεία Aker Yards στο Τurku της Φινλανδίας.

Όταν παραδοθούν τα Genesis I και Genesis II της Royal Caribbean International θα αποτελούν τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, καθώς θα έχουν χωρητικότητα 220.000 τόνων, δυνατότητα φιλοξενίας 5.400 επιβατών, μήκος 360 μέτρων, πλάτος 47 μέτρων και ύψος 65 μέτρων. Το πρώτο από τα δυο μεγαθήρια αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του 2009, ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει ένα χρόνο μετά.

“Η ενίσχυση της συνεργασίας μας το Port Everglades αποτελούσε ανέκαθεν προτεραιότητα για την εταιρεία μας” δήλωσε ο κ. Adam Goldstein, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International και συμπλήρωσε “Δε σας κρύβω πως είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που παρακολουθώ την υλοποίηση του μεγαλόπνοου αυτού σχεδίου το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα συνδυάζει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και πραγματικά μοναδικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Είμαι πέρα από βέβαιος πως τα νέα μας αποκτήματα θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς τόσο για τους πιστούς μας επιβάτες όσο και για την παγκόσμια κοινή γνώμη”.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Port Everglades η Royal Caribbean Cruises θα επενδύσει πάνω από 37.4 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αναβαθμίσει και να επεκτείνει την υπάρχουσα υποδομή του Τερματικού Σταθμού 18 καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους επιβατικούς σταθμούς παγκοσμίως και αυτόν που θα υποδέχεται κατά τη διάρκεια της δεκάχρονης σύμβασης περίπου 17 εκατομμύρια επιβάτες (επιβιβαζόμενους και αποβιβαζόμενους).

Σχετική μελέτη από την Martin & Associates για λογαριασμό της εταιρίας διαχείρισης του Port Everglades, προβλέπει πως η συμφωνία θα δημιουργήσει 3.844 νέες θέσεις εργασίας, θα αποφέρει 172 εκατομμύρια δολάρια σε προσωπικό εισόδημα και 15,9 εκατομμύρια δολάρια σε κρατικούς και τοπικούς φόρους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024