Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜε το Aquamarine της Louis Hellenic Cruises ξεκινάει φέτος η ελληνική κρουαζιέρα

Με το Aquamarine της Louis Hellenic Cruises ξεκινάει φέτος η ελληνική κρουαζιέρα

Πιστή στο ραντεβού της η Louis Hellenic Cruises εγκαινίασε την τουριστική περίοδο και σάλπαρε πρώτη για Αιγαίο και Μεσόγειο στις 06 Μαρτίου, προσφέροντας υπέροχες εξορμήσεις διάρκειας τριών, τεσσάρων και εφτά […]

Πιστή στο ραντεβού της η Louis Hellenic Cruises εγκαινίασε την τουριστική περίοδο και σάλπαρε πρώτη<...> για Αιγαίο και Μεσόγειο στις 06 Μαρτίου, προσφέροντας υπέροχες εξορμήσεις διάρκειας τριών, τεσσάρων και εφτά ημερών, με τα κρουαζιερόπλοια CRISTAL, AQUAMARINE και THE AEGEAN PEARL.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα κρουαζιέρων του 2009 έκανε την αρχή του με το κρουαζιερόπλοιο AQUAMARINE και την τριήμερη «Αιγαιοπελαγίτικη Εξόρμηση» ενώ, από τη Δευτέρα 09 Μαρτίου, ξεκίνησε και τις 4ήμερες κρουαζιέρες «Αιγαιοπελαγίτικο Πανόραμα», που περιλαμβάνουν επισκέψεις στη Μύκονο, Κουσάντασι (Έφεσο), Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, μέχρι και τις 09 Νοεμβρίου 2009.

Στις 24 Απριλίου ξεκινά και το κρουαζιερόπλοιο THE AEGEAN PEARL, με το εναλλακτικό πρόγραμμα 3ήμερων κρουαζιέρων «Αιγαιοπελαγίτικη Εξερεύνηση» και το 4ήμερο «Αιγαιοπελαγίτικο Πανόραμα» από το λιμάνι του Πειραιά, επισκεπτόμενο τη Μύκονο, το Κουσάντασι (Έφεσο), την Πάτμο, τη Ρόδο (στο Αιγαιοπελαγίτικο Πανόραμα), το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και στη συνέχεια επιστρέφει στον Πειραιά.

Τον Απρίλιο και πιο συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου, γίνεται επίσης η έναρξη των 7ήμερων κρουαζιέρων της ναυαρχίδας του στόλου της Louis Hellenic Cruises, του πολυτελούς «CRISTAL». Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, κατευθύνεται προς τη μαγική Κωνσταντινούπολη όπου και διανυκτερεύει, δίνοντας την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να απολαύσουν τις ομορφιές της Ανατολής, πριν ξεκινήσουν για τη βόλτα τους στο Αιγαίο, ακολουθώντας τη διαδρομή: Μύκονο, Πάτμο, Έφεσο, Ρόδο, Κρήτη και επιστροφή στον Πειραιά. Παράλληλα, εκτός των προγραμματισμένων κρουαζιέρων, το «CRISTAL» θα πραγματοποιεί και μεμονωμένες κρουαζιέρες σε ειδικούς κάθε φορά προορισμούς, ξεκινώντας από τις 06 Μαρτίου μέχρι και το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Για τους λάτρεις της Μεσογειακής ομορφιάς, η LHC προσφέρει ακόμα υπέροχα ταξίδια που σας καλούν να την ανακαλύψετε. Η αρχή γίνεται με το κρουαζιερόπλοιο «CORAL», που ξεκινά από τη Γένοβα στις 4 Απριλίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2010, προσεγγίζει μοναδικά λιμάνια στη Δυτική Μεσόγειο, τις ακτές της Β. Αφρικής και τις Καναρίους Νήσους. Ειδική οργανωμένη αναχώρηση προσφέρεται τη Μ. Παρασκευή 17/04 για μία 8/9ήμερη διαδρομή με σημαντικούς σταθμούς όπως η Μασσαλία, η Μινόρκα, η Τύνιδα, η Βαλέτα στη Μάλτα και η πόλη Τραπάνι στο πανέμορφο νησί της Σικελίας και σας καλεί να ζήσετε ένα διαφορετικό πολυπολιτισμικό Πάσχα!

Τέλος, στις 20 Ιουνίου ξεκινούν και οι 9ήμερες οργανωμένες αναχωρήσεις από την Ελλάδα με τίτλο «Θησαυροί της Μεσογείου», που περιλαμβάνουν μία κρουαζιέρα με μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό και μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της Μεσογείου. Οι «θαλάσσιοι περιηγητές» ξεκινούν από το λιμάνι της Γένοβα και συνεχίζουν με τις πόλεις Μασσαλία, Πάλμα Ντι Μαγιόρκα, Αλμέρια και Μάλαγα, επισκεπτόμενοι την Ταγγέρη στο Μαρόκο, τα στενά του Γιβραλτάρ και την Ίμπιζα. Επιστροφή στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, με τελικό προορισμό και πάλι το λιμάνι της Γένοβα (διανυκτέρευση), πλούσιοι από εικόνες, μυρωδιές και εμπειρίες. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και αεροπορική μεταφορά από και προς το Μιλάνο.

Η Louis Hellenic Cruises μέσω, συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας συμβάλλει από το 2005, στην αναβίωση της ελληνικής κρουαζιέρας. Αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρων που έχει υψώσει την ελληνική σημαία και μάλιστα σε 7 κρουαζιερόπλοιά της, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ελληνική ναυτιλία, τουρισμό και οικονομία και εντάσσοντας πέραν των 1000 Ελλήνων αξιωματικών και ναυτικών στο ανθρώπινο της δυναμικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024