Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟ γύρος του κόσμου σε 4 μήνες με το Seven Seas Navigator

Ο γύρος του κόσμου σε 4 μήνες με το Seven Seas Navigator

H Radisson Seven Seas Cruises ανακοίνωσε τα σχέδια της για το 2002, σύμφωνα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κρουαζιέρα που θα περιλαμβάνει λιμάνια από όλον τον κόσμο. Το […]

H Radisson<.> Seven Seas Cruises ανακοίνωσε τα σχέδια της για το 2002, σύμφωνα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη<...> κρουαζιέρα που θα περιλαμβάνει λιμάνια από όλον τον κόσμο. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από το Los Angeles στις 20 Ιανουαρίου και θα τελειώσει πάλι εκεί στις 15 Μαΐου, μετά από το πέρασμα του πλοίου, από το Σίδνεϊ, Χονγκ Κονγκ, Νίκαια και Fort Lauderdale. To δρομολόγιο θα γίνει με 490 επιβάτες του πλοίου Seven Seas Navigator. Οι τιμές δεν έχουν ακόμα εκδοθεί.

Ο διευθυντής Marketing της Radisson Seven Seas Cruises κ. Fou Radisson είπε πως οι επιβάτες ζητούσαν επίμονα να γίνει μια τέτοια κρουαζιέρα, μα μέχρι τώρα δεν υπήρχε το κατάλληλο πλοίο. Τώρα που σιγουρεύτηκαν πως όλα είναι εντάξει στο πλοίο Navigator, είναι η τέλεια στιγμή για την πραγματοποίηση της κρουαζιέρας.

Η Radisson Seven Seas Cruises μόλις εξέδωσε το δεύτερο πρόγραμμα για την Νότια Αμερική. Αυτό θα περιλαμβάνει 58 διανυκτερεύσεις στο Seven Seas Navigator με στάσεις σε λιμάνια όπως τα Valparaiso, Dort Stanley, Rio de Janeiro και Devil's Island.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024