Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟ Navigator καλωσορίζει το χειμώνα με εκδήλωση για πελάτες και ταξιδιωτικά γραφεία
Παρουσιάσεις των νέων κρουαζιερόπλοιων της Royal Caribbean Cruises

Ο Navigator καλωσορίζει το χειμώνα με εκδήλωση για πελάτες και ταξιδιωτικά γραφεία

Ο Navigator Travel & Tourist Services, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε ειδικές εκδηλώσεις για τους πελάτες του και για τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, για […]

Ο Navigator Travel & Tourist Services, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Royal Caribbean Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο<...>, διοργάνωσε ειδικές εκδηλώσεις για τους πελάτες του και για τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία, για την παρουσίαση των χειμερινών προϊόντων κρουαζιέρας και των νέων προορισμών.

Συγκεκριμένα, πλήθος πελατών και πρακτόρων παρακολούθησαν, σε δυο διαφορετικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα και την Τετάρτη αντίστοιχα, παρουσιάσεις των καινούργιων κρουαζιερόπλοιων της Royal Caribbean Cruises, με ιδιαίτερη έμφαση στο ιδιαίτερα πρωτοποριακό κρουαζιερόπλοιο Oasis of the Seas, το οποίο θα εγκαινιαστεί στα τέλη Νοεμβρίου και θα ξεκινήσεις ταξίδια τον Δεκέμβριο.

Επίσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν τις απόψεις τους και να ενημερωθούν για τους καινούργιους προορισμούς κρουαζιέρας, όπως είναι το Ντουμπάι, το οποίο θα ενταχθεί στα δρομολόγια της εταιρείας από τον Ιανουάριο του 2010, με το μοναδικό Brilliance of the Seas να επισκέπτεται ιδιαίτερους και δημοφιλείς προορισμούς στην Μέση Ανατολή.

Ο κ. Αντρέας Στυλιανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Navigator Travel & Tourist Services, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τους πελάτες μας και τους πράκτορες στα γραφεία μας, για να τους ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις στην κρουαζιέρα. Κύριο μέλημά μας είναι η διατήρηση των άριστων σχέσεων και η ενδυνάμωση της επικοινωνίας της εταιρείας μας με πελάτες και πράκτορες, ενώ η ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα νέα προϊόντα που προσφέρει η Royal Caribbean Cruises θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών στο ευρύτερο κοινό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024