Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςRoyal Olympia Cruises: Κανονικά θα συνεχισθούν τα δρομολόγια μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου

Royal Olympia Cruises: Κανονικά θα συνεχισθούν τα δρομολόγια μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου

Μετά την επιστροφή στα ελληνικά λιμάνια τα κρουαζιερόπλοια της Royal Olympia Cruises, ROC, που πέρασαν από ‘περιπέτεια’ στην Τουρκία συνεχίζουν κανονικά της κρουαζιέρες τους, σύμφωνα με δηλώσεις της πλοιοκτήτριας εταιρίας. […]

Μετά την επιστροφή στα ελληνικά λιμάνια τα κρουαζιερόπλοια της Royal Olympia Cruises, ROC, που πέρασαν από ‘περιπέτεια’ στην Τουρκία συνεχίζουν<...> κανονικά της κρουαζιέρες τους, σύμφωνα με δηλώσεις της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

Ο ‘Τρίτωνας’ γυρίζοντας από το Κουσάντασι καθυστέρησε μια μέρα στο πρόγραμμα του, το οποίο θα παρουσιάσει μερικές αλλαγές. Σήμερα αντί για το Κουσάντασι θα πιάσει στην Κρήτη και τη Σαντορίνη. «Τα κρουαζιερόπλοια μας θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους κανονικά κάνοντας 3ήμερες, 4ήμερες, και 7ήμερες κρουαζιέρες ακριβώς όπως είναι ανακοινωμένο στην μπροσούρα μας. Το ‘Ρενεσάνς’ έρχεται την Παρασκευή και θα αναχωρήσει», μας διαβεβαίωσε ο διευθυντής πωλήσεων της Royal Olympia Cruises κ. Έβαν Πεζάς. Η παραπάνω δήλωση θα ‘ανακουφίσει’ αρκετά τουριστικά γραφεία των οποίων οι πελάτες έχουν κλείσει κρουαζιέρα με τα πλοία της ROC, τα οποία παρουσιάζουν πολύ μεγάλες πληρότητες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024