Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΜεγάλες φωνές στη θεματική κρουαζιέρα ‘A Tribute to the Legends’
Κρουαζιέρα

Μεγάλες φωνές στη θεματική κρουαζιέρα ‘A Tribute to the Legends’

Η Louis Hellenic Cruises, στο πλαίσιο των θεματικών της κρουαζιέρων φιλοξενεί εν πλω ένα μοναδικό αφιέρωμα στους θρύλους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, στις 26 Ιουλίου και 26 Αυγούστου αντίστοιχα.

Οι γιοί μερικών από τους πιο γνωστούς, ταλαντούχους και αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές, θα ταξιδέψουν μελωδικά τους επιβάτες του κρουαζιέρόπλοιου της Louis Hellenic Cruises, “Louis Olympia” με τη μουσική παράσταση που έχει τίτλο “A Tribute to the Legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου”. Στόχος αυτών των δύο θεματικών ταξιδίων είναι ο συνδυασμός επίσκεψης όμορφων προορισμών στο Αιγαίο και την Τουρκία (όπως είναι η Μύκονος, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο και η Σαντορίνη), με το άκουσμα διαχρονικών τραγουδιών, ενώ αποτελούν και τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς στο εξωτερικό.

Οι τραγουδιστές που θα αναβιώσουν τους θρυλικούς έλληνες τραγουδιστές και θα ερμηνεύσουν εν πλω τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες των πατεράδων τους είναι ο Χάρης Βαρθακούρης γιος του Γιάννη Πάριου, ο Στέλιος Διονυσίου γιος του Στράτου Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας γιος του Σταμάτη Κόκοτα και τέλος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης που έλαβε το όνομα του αλησμόνητου πατέρα του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024