Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων σήμερα, 25 Φεβρουαρίου
Ακτοπλοΐα

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων σήμερα, 25 Φεβρουαρίου

Απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο 'Blue Star Delos (Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά) των ναυτεργατικών σωματείων.

Τα σωματεία Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Πανελλήνια Ένωση Κατώτερων Πληρωμάτων Μηχανής Ε.Ν. “Ο Στέφενσων”, Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Ε.Ν και Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών – Ναυαγοσωστικών χαιρετίζουν τη συμμετοχή των ναυτεργατών στην 48ωρη πανελλαδική απεργία, που είναι σε εξέλιξη σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και έχουν αποφασίσει 14 ναυτεργατικά σωματεία.

“Απαντάμε στην προκλητικότητα και αδιαλλαξία της κυβέρνησης της ΝΔ, που αποτυπώθηκε και στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνάντηση αντιπροσωπείας ναυτεργατικών σωματείων με τον υπουργό ναυτιλίας, με συνέχιση του απεργιακού αγώνα, με νέα 24 πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 25 Φλεβάρη σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από 00:01 έως 24:00, με προοπτική κλιμάκωσης.

Καμία υποταγή, στη πολιτική των εφοπλιστών, της κυβέρνησης ΝΔ, του Υπουργείου Ναυτιλίας, που επιδιώκουν να κατακρεουργήσουν τις ΣΣΕ, να διαλύσουν την κοινωνική ασφάλιση και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των ναυτεργατών.

Ναυτεργάτες, με ασπίδα μας την αλληλεγγύη των εργαζομένων, των συνδικάτων, των φορέων, συνεχίζουμε τον απεργιακό αγώνα, ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα της πολιτικής, που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των εφοπλιστών.

Καλούμε τους ναυτεργάτες και παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, να συμμετέχουν στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. μπροστά από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο “Blue Star Delos” (Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά), που πραγματοποιούν τα ναυτεργατικά σωματεία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024