Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΟΛΠ: Συνεπής στην υλοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών εταιρικής ευθύνης – Έδωσε πάνω από 4.000 δωροεπιταγές
Εταιρική και Κοινωνική Ευθύνη

ΟΛΠ: Συνεπής στην υλοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών εταιρικής ευθύνης – Έδωσε πάνω από 4.000 δωροεπιταγές

Η στήριξη της ΟΛΠ Α.Ε. στην τοπική κοινωνία ενόψει εορταστικών ημερών.

Η ΟΛΠ Α.Ε. στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής και κοινωνικής ευθύνη έχει υιοθετήσει μια χειρά πρωτοβουλιών για την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, των όμορων του λιμένος δήμων και των εργαζομένων της και ιδιαίτερα κατά τις εορταστικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, πρόσφερε περισσότερες από 3.000 δωροεπιταγές στους τρεις δήμους Πειραιά, Σαλαμίνας και Περάματος, με στόχο να δοθούν σε παιδιά δημοτών τους κατόπιν σχετικής αξιολόγησης. Επιπλέον, η ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε 1.000 δωροεπιταγές στα παιδιά των μελών του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος.

Επίσης, συνέχισε να υποστηρίζει -για ακόμα μία χρονιά –  τα τοπικά Κοινωνικά Παντοπωλεία, όπου σε μηναία βάση συνδράμει στην αγορά απαραίτητων προϊόντων και τροφίμων για τη λειτουργία τους.

Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, και με στόχο τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης και πρόσφερε δώρα στα παιδιά των ιδρυμάτων της περιοχής.

Τέλος, η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε δώρα στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους και δωροεπιταγές για χρήση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος επιβράβευσε με σημαντικό χρηματικό έπαθλο, 34 παιδιά εργαζομένων που είναι μαθητές ή φοιτητές και αρίστευσαν ακαδημαϊκά.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ.Yu Zenggang, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά σε όλους, επισημαίνοντας την αξία της διαρκούς προσφοράς και της στήριξης της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, τις γιορτινές αυτές ημέρες και όχι μόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024