Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠροσεγγίσεις του Costa Magica σε Σαντορίνη, Κατάκολο, Αρχαία Ολυμπία και Κέρκυρα το 2013
Κρουαζιέρα

Προσεγγίσεις του Costa Magica σε Σαντορίνη, Κατάκολο, Αρχαία Ολυμπία και Κέρκυρα το 2013

Το κρουαζιερόπλοιο 'Costa Magica' της Costa Cruises έχει προγραμματίσει 32 αναχωρήσεις (4 Απριλίου έως 7 Νοεμβρίου) από τον Πειραιά και αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους απο 100.000 επιβάτες την φετινή σεζόν.

Τη Πέμπτη, 28 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο ιταλικό πολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Costa Magica”, με αφορμή την έναρξη 7ήμερων κρουαζιέρων με επιβίβαση και αποβίβαση από το λιμάνι του Πειραιά, την ίδρυση της Orange Cruises Hellas, αντιπροσώπου της Costa Cruises στην Ελλάδα, αλλά και τους εορτασμούς των 65 χρόνων από την ίδρυση της Costa Cruises.
 
Το Costa Magica έχει προγραμματίσει 32 αναχωρήσεις (4 Απριλίου έως 7 Νοεμβρίου) από τον Πειραιά και αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους απο 100.000 επιβάτες την φετινή σεζόν. Εκτός από τον Πειραιά, το κρουαζιερόπλοιο θα προσεγγίζει τα λιμάνια της Σαντορίνης, του Κατάκολου στην Αρχαία Ολυμπία και της Κέρκυρας, ενισχύοντας σημαντικά την τουριστική κίνηση και τις τοπικές οικονομίες.

“Οι εσωτερικοί χώροι και η διακόσμηση του Costa Magica, είναι εμπνευσμένοι από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα της Ιταλίας”, τονίζει η κα Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Orange Cruises Hellas, για να συμπληρώσει: “Κατόπιν συμφωνίας με την Costa, η Orange Cruises Hellas  προσφέρει αποκλειστικά τις κρουαζιέρες του Costa Magica από τον Πειραιά, τόσο στους Έλληνες ταξιδιώτες όσο και στις διεθνείς αγορές. Σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για την οικονομία και τον τουρισμό, βγαίνουμε μπροστά και επενδύουμε στον συνδυασμό Ελλάδα & κρουαζιέρα”.


Στη φωτογραφία (από αριστερά προς δεξιά): Martin Degiorgio, Managing Director Orange Travel Group, Dott. Dario Rustico, Sales & Marketing Director Costa Cruises for Central Europe, Africa, Middle East, κα Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Orange Cruises Hellas, κ. Γιώργος Παλιούρας, γενικός διευθυντής της Orange Cruises Hellas.

Το Costa Magica με χωρητικότητα 103,000 τόνους, έχει 1358 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 3,470 επιβάτες. Διαθέτει 4 εστιατόρια, 11 διαφορετικούς χώρους διασκέδασης, 5 τζακούζι, 4 πισίνες, 1,300 τ.μ. κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης, γυμναστήριο, καζίνο και ντίσκο. “Οι ξενοδοχειακές υποδομές και οι δυνατότητες ψυχαγωγίας και απασχόλησης που προσφέρει το Costa Magica το καθιστούν το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο με αναχωρήσεις από τον Πειραιά”, επισήμανε ο γενικός διευθυντής της Orange Cruises, κ. Γιώργος Παλιούρας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έγινε αναφορά στο γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Costa Cruises πραγματοποιεί 7ήμερες κρουαζιέρες και από το λιμάνι του Ηρακλείου και της Ρόδου με το Costa Mediterranea, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να ξεκινήσουν τις διακοπές τους από την Ελλάδα, με πολλούς από αυτούς να επιμηκύνουν την παραμονή τους στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης και της Ρόδου, ενισχύοντας σημαντικά την οικονομία των νησιών.

Η Orange Cruises Hellas, προκειμένου να ενισχύσει το εγχείρημα του home porting της Costa στη Κρήτη και στη Ρόδο, υπέγραψε άλλη μία αποκλειστική συμφωνία για να προσφέρει στην ελληνική αγορά 7ήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και Τουρκία από τέλη Ιουνίου έως αρχές Σεπτεμβρίου και στους Αγίους Τόπους από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τέλος Οκτωβρίου με αφετηρία το Ηράκλειο και τη Ρόδο.


Στη φωτογραφία, ο Captain Mario Moretta, πλοίαρχος του Costa Magica.

Με πάνω από 6 δεκαετίες ιστορία, η Costa Cruises είναι η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζιερών, μέλος του Ομίλου της Carnival Corporation που διαθέτει το 51% της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιέρας. Με έδρα την Ιταλία, η Costa Cruises υπερηφανεύεται για την ιταλική της ταυτότητα και παραδόσεις που έκαναν το όνομά της συνώνυμο με τη κρουαζιέρα. Το 2013 τα κρουαζιερόπλοια της Costa θα προσεγγίσουν εκατοντάδες φορές σε ελληνικά λιμάνια ενισχύοντας σημαντικά τον τουρισμό στην Ελλάδα.  

Η Orange Cruises Hellas SA μία νέα ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε από την συμφωνία μεταξύ δύο ελληνικών εταιρειών, ειδικών για τη διοργάνωση και πώληση κρουαζιέρας, Cruisexperts Hellas και Travelway και του διεθνή τουριστικού οργανισμού Orange Travel Group.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024