Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠρόταση για Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ ΑΕ και λιμένος Tianjin Κίνας
Λιμένες

Πρόταση για Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ ΑΕ και λιμένος Tianjin Κίνας

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διεύρυνση του πεδίου συνεργασίας μεταξύ των δύο λιμένων, που θα επισημοποιηθεί με την υπογραφή ενός ΜΟU και θα περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα θέματα την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, των συνδυασμένων μεταφορών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καθώς και την ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ των στελεχών των δύο λιμένων.

Μία ακόμη επίσκεψη από την ανώτατη Διοίκηση του Λιμένος Tianjin πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Η πρόεδρος του Λιμένος κα Zhang Li, επικεφαλής εξαμελής αντιπροσωπείας συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού κ. Παναγιώτη Πετρουλή, παρουσία επιτελικών στελεχών του ΟΛΠ ΑΕ.

Το λιμάνι του Tianjin είναι η θαλάσσια πύλη του Πεκίνου, το τέταρτο μεγαλύτερο του κόσμου και αποτελεί σημαντικό κόμβο στην οικονομική ζώνη του Θαλάσσιου Δρόμου του Μεταξιού του 21ου αιώνα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διεύρυνση του πεδίου συνεργασίας μεταξύ των δύο λιμένων, που θα επισημοποιηθεί με την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας (ΜΟU) και θα περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα θέματα την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, των συνδυασμένων μεταφορών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας καθώς και την ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ των στελεχών των δύο λιμένων. Το όλο θέμα το χειρίζεται το Υπουργείο Εξωτερικών στα πλαίσια του προγράμματος εκδηλώσεων Ελλάδας-Κίνας 2015.

Οι εκπρόσωποι του λιμένος Tianjin εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την παρουσίαση του ΟΛΠ και τη βούλησή τους για στενότερη συνεργασία, λόγω των σημαντικών προοπτικών ανάπτυξης που παρουσιάζει το λιμάνι του Πειραιά ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024