Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣυμφωνία του ΟΛΠ με τη Disney Cruises
Κρουαζιέρα

Συμφωνία του ΟΛΠ με τη Disney Cruises

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ΑΕ προχώρησε σε συμφωνία με την Disney Cruises για τακτική συνεργασία επισκεψιμότητας και εξυπηρέτησης των πλοίων της εταιρείας στο λιμάνι του Πειραιά κατά τα επόμενα χρόνια.

Τον cpt Robert Olmer και τον cpt Μίκυ του κρουαζιερόπλοιου της Disney, με 2.380 επιβάτες, κυρίως παιδιά, υποδέχθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι επικεφαλής του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΑΕ επί του πλοίου. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης επέδωσε στον πλοίαρχο το θυρεό του λιμένα και βιβλία, καθώς επίσης και ο δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Χρήστου, οι λιμενικές αρχές, οι γενικοί γραμματείς του ΕΟΤ και Υ.N.A. κ.κ. Π. Λειβαδάς και Αθ. Χριστόπουλος και οι εκπρόσωποι της εταιρείας. Στην εκδήλωση παρίστατο και απηύθυνε χαιρετισμό και ο Πρέσβης των ΗΠΑ κ. Daniel Bennett Smith.

Ο κ. Ανωμερίτης χαρακτήρισε τον ερχομό στο λιμάνι του Πειραιά του Disney Magic ως ένα σημαντικό γεγονός για την κρουαζιέρα στη χώρα μας και τον ΟΛΠ ΑΕ, αφού συμφωνήθηκε με τη Disney Cruises η τακτική συνεργασία επισκεψιμότητας και εξυπηρέτησης των πλοίων της εταιρείας στον ΟΛΠ ΑΕ κατά τα επόμενα χρόνια. Χαρακτήρισε όμως τον ερχομό αυτό και ως ένα χαρούμενο γεγονός  για όλους –ιδιαίτερα μάλιστα σε γκρίζες μέρες- αφού για πρώτη φορά επιβάτες ήταν κυρίως παιδιά.

Ο cpt Μίκυ και ο Πλούτο μαζί με τους συνοδούς τους, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ, στις αίθουσες του οποίου χαιρέτησαν, συνέφαγαν και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους επισκέπτες τους από σχολεία, τους οποίους είχε προσκαλέσει η εταιρεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024