Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΣυνεχίζεται το rebranding της Variety Cruises – Ο Steven Simao αναλαμβάνει καθήκοντα vice president πωλήσεων
Κρουαζιέρες

Συνεχίζεται το rebranding της Variety Cruises – Ο Steven Simao αναλαμβάνει καθήκοντα vice president πωλήσεων

Ο Steven Simao έχει μεγάλη εμπειρία στον εν λόγω κλάδο, καθώς εδώ και 30 χρόνια εργάζεται σε αντίστοιχα μεγάλες εταιρίες

Μια μεγάλη αλλαγή στο οργανόγραμμά της ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας μικρών πλοίων, Variety Cruises. Συγκεκριμένα ο Steven Simao αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου Πωλήσεων για τη Βόρεια Αμερική.

Σημειώνεται πως ο Steven Simao έχει μεγάλη εμπειρία στον εν λόγω κλάδο, καθώς εδώ και 30 χρόνια εργάζεται σε αντίστοιχα μεγάλες εταιρίες όπως η Norwegian Cruise Line και η Holland America, και πιο πρόσφατα, στη Windstar Cruises, στην οποία κατείχε τη θέση του αντιπρόεδρου Πωλήσεων παγκοσμίως.

«Με το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για κρουαζιέρες μικρών πλοίων, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να συμβάλλω στη στήριξη του κλάδου των tour agents & operator της Βόρειας Αμερικής, μέσω της αύξησης των πωλήσεων στην Variety Cruises», δήλωσε ο Simao.

«Η Variety Cruises παρέχει μοναδικά δρομολόγια, ενώ ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους που την επιλέγουν αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας. Πρόκειται για ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο brand, που μπορώ να εκπροσωπώ με υπερηφάνεια», κατέληξε.

Ο πλέον αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Variety Cruises μπήκε στην βιομηχανία της κρουαζιέρας σε ηλικία 14 ετών. Στην αρχή ξεκίνησε την καριέρα του με ιστιοπλοϊκά για επτά χρόνια (συμπεριλαμβανομένων δύο παγκόσμιων κρουαζιέρων) πριν μεταβεί σε ρόλους πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Αφού έχει συμπληρώσει πολλά χρόνια στον χώρο – και έχει επισκεφτεί περισσότερες από 100 χώρες σε όλες τις ηπείρους- ο Steve εντάσσεται στο δυναμικό της Variety Cruises με σταθερές σχέσεις σε όλες τις κοινοπραξίες, βασικούς λογαριασμούς, πρακτορεία φιλοξενίας και ταξιδιωτικούς συμβούλους πρώτης γραμμής. Με έδρα το Allentown, PA, θα συνεργαστεί στενά με την παγκόσμια ομάδα της Variety Cruises στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, με στρατηγικό στόχο να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τελικά να επιτύχει τους στόχους εσόδων της εταιρείας στην αγορά NAM.

«Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία, το πάθος και η ορμή του θα προσθέσουν αξία στην ομάδα μας και η συνεργασία μας θα παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της αγοράς της Βόρειας Αμερικής, η οποία αντιπροσωπεύει σχεδόν το 50% του πελατολογίου μας. Με τον τρόπο αυτό θα πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στο όραμά μας, για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου στη θάλασσα», δήλωσε σχετικά η εμπορική διευθύντρια της Variety Cruises, Malvina Vonta.

Υπενθυμίζεται πω η εταιρία πρόσφατα ξεκίνησε το rebranding της, καθώς εγκαινιάστηκε ένα νέο κεφάλαιο, όταν η τρίτη γενιά ανέλαβε επίσημα το τιμόνι, τιμώντας τη δια βίου αποστολή του ιδρυτή να προσφέρει επταήμερες θαλάσσιες σε νέους προορισμούς εκτός Ελλάδας, καθώς η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό. Σήμερα, αυτή η αποστολή συνεχίζεται με ένα νέο μάντρα, με το βλέμμα σε έναν «Καλύτερο κόσμο στη θάλασσα».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024