Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingAlva Yachts Ελλάς: Πολυτελή ηλεκτροκίνητα yacht με κίνηση από τον ήλιο
Γιώτινγκ

Alva Yachts Ελλάς: Πολυτελή ηλεκτροκίνητα yacht με κίνηση από τον ήλιο

Όλα τα σκάφη διαθέτουν προηγμένο σύστημα διαχείρισης/κατανομής ηλιακής ενέργειας που τους επιτρέπει να κινούνται αυτόνομα σε απεριόριστη εμβέλεια με ταχύτητα 3.5-4 κόμβους, ενώ σε υψηλότερες ταχύτητες η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται έως και 90% σε σχέση με συμβατικά σκάφη.

Την περασμένη Τετάρτη, 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της Alva Yachts Ελλάς, αποκλειστικής αντιπροσώπου Ελλάδος και Κύπρου των πολυτελών ηλεκτροκίνητων yacht που κινούνται με την ενέργεια του ήλιου.

Μετά από εισαγωγή του CEO της εταιρείας κ. Διογένη Βενετόπουλου, τον λόγο πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, αφού ανέφερε “τη σημαντικότατη θέση του θαλάσσιου τουρισμού στην οικονομία της χώρας” και προέτρεψε την Alva Yachts να εξετάσει την κατασκευή των πρωτοποριακών σκαφών της στα ελληνικά ναυπηγεία, τα οποία διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία και ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, προσφέροντας εξαιρετική σχέση ποιότητας-κόστους.

Στη συνέχεια, ο εμπορικός διευθυντής Dennis De Roos παρουσίασε την γκάμα των προσφερόμενων yachts, από το Eco Cruise 50 μέχρι το εκπληκτικό καταμαράν Ocean Eco 90 με πάνω από 500 τ.μ. εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Όλα τα σκάφη διαθέτουν προηγμένο σύστημα διαχείρισης/κατανομής ηλιακής ενέργειας που τους επιτρέπει να κινούνται αυτόνομα σε απεριόριστη εμβέλεια με ταχύτητα 3.5-4 κόμβους, ενώ σε υψηλότερες ταχύτητες η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται έως και 90% σε σχέση με συμβατικά σκάφη.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή απόψεων γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής, της κυκλικής πράσινης και “μπλε” οικονομίας, και του ρόλου της νέας τεχνολογίας στην ναυτιλία, ιδίως στον θαλάσσιο τουρισμό.

Τα σκάφη της Alva Yachts είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία και διαμόρφωση ανάλογα με τις απαιτήσεις των αγοραστών τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024