Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΕξαπάτηση του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων από τη Louis επικαλείται ο Γ. Διαμαντίδης
Οικονομική διαφορά του Ομίλου Louis με το ΝΑΤ

Εξαπάτηση του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων από τη Louis επικαλείται ο Γ. Διαμαντίδης

Κατόπιν της πρόθεσης της εταιρείας κυπριακών συμφερόντων Louis Hellenic Cruises να προχωρήσει σε υποστολή της ελληνικής σημαίας από τα τρία κρουαζιερόπλοιά της, (το “Calypso”, το “Cristal” και το “Τhe Emerald”) επικαλούμενη λόγους ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μετά την άρση του…

Κατόπιν της πρόθεσης της εταιρείας κυπριακών συμφερόντων Louis Hellenic Cruises να προχωρήσει σε υποστολή της ελληνικής σημαίας από τα τρία<...> κρουαζιερόπλοιά της, (το “Calypso”, το “Cristal” και το “Τhe Emerald”) επικαλούμενη λόγους ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μετά την άρση του καμποτάζ, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης, σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση της εταιρείας και μιλά για “εξαπάτηση του υπουργείου”. Αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι η εταιρία είχε αποδεχτεί πως θα περιμένει την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το θέμα με το ΝΑΤ, προκειμένου να αποφασίσει τη μελλοντική της στάση, είχε ήδη πάρει απόφαση υποστολής της ελληνικής σημαίας.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση της οικονομικής διαφοράς που έχει ο Όμιλος Louis με το ΝΑΤ, η διοίκηση του οποίου δεν αποδέχεται την ισχύ του νόμου 3409/2005 και διεκδικεί από τον κυπριακό όμιλο μη καταβαλλόμενες ασφαλιστικές εισφορές Ελλήνων ναυτικών από το 2005, οι οποίες ανέρχονται περίπου σε 15 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024